To je změna! Přestože na postavičce Miss Earth 2012 Terezy Fajksové byste hledali známky nedávného porodu jenom stěží, všechna poporodní kila se jí už totiž podařilo úspěšně shodit, trápil ji však jiný nešvar, s nímž se musí potýkat nejedna novopečená maminka – padaly jí vlasy.

„Plná hrst vlasů každý den, a kartáč zacuckovaný jako od Lociky,“ stěžovala si na svém profilu na sociálních sítích. A to jsem si myslela, že se mi to vypadávání vlasů vyhnulo… Ale vydržela jsem dlouhé 3,5 měsíce,“ psala na instagram ještě počátkem června.

Neúnosnou situaci vydržela ještě skoro celý měsíc, než se odhodlala udělat něco, čemu se většina žen brání – zbavit se své bujné kštice. „Moje řešení padání vlasů po kilech,“ pochlubila se pak pohledná blondýnka na internetu svým novým sestřihem, takzvaným mikádem, a dodala: „To už fakt nešlo.“ Podle hashtagu „ucpala jsem trubky“ je jasné, že to rozhodně nebyla žádná legrace. Ještě na nedávném koncertu anglického písničkáře Eda Sheerana (28) se přitom honosila dlouhými, nádherně vlnitými kadeřemi.

Sympatická Fajksová, která přistoupila na nejnovější trend mezi celebritami „ukazovat svět takový, jaký je, ne jak vypadá na sociálních sítích“, však své lokny nikterak neoplakává. „Neberu to nějak tragicky. Jsou to jen vlasy a dorostou,“ napsala jedné dámě, která se musela, stejně jako modelka, po narození potomka uchýlit do kadeřnického salonu.

„Beru to rozhodně lépe, jak můj přítel,“ dodala Fajksová s nadhledem, a připojila rozesmátého smajlíka. Nový účes jí navíc velice sluší – moderátorka Eva Decastelo (40) ho například ohodnotila slůvkem „skvělé!“.

VIDEO: Tereza Fajksová: Missí nemoc ji nepostihla, přesto plánuje svatbu za 30 let! 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Fajksová: Missí nemoc ji nepostihla, přesto plánuje svatbu za 30 let! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií