Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík bránil dívku (18) před dotěrným mužem: Policie ale stíhá jeho

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: DH - 
16. července 2019
23:18

Pro dobrotu na žebrotu. Přesně tak se dá zhodnotit situace dvaadvacetiletého muže z Hranic. Ten se jal bránit osmnáctiletou dívku před člověkem, který ji obtěžoval. Za to, že ho ale pěstně napadl, stíhá nyní policie právě jeho.

K incidentu došlo sobotního večera uplynulého víkendu okolo desáté v Hranicích. Osmnáctiletou dívku tu v ulici Pod Lípami údajně obtěžoval devětatřicetiletý muž. Naštěstí se do sporu vmísil náhodný kolemjdoucí.

„Dívky se zastal dvaadvacetiletý muž, který měl „obtěžovatele“ slovně vyzvat, aby toho zanechal. Když se tak nestalo, měl mladší muž staršího odtlačit k nedaleko zaparkovaným automobilům,“ popsal začátek sporu policejní mluvčí František Kořínek. Jak ale uvedl, poté co se situace opakovala, už nezůstalo jen u slov. „K tomu mu měl mladík přidat tři údery pěstí do obličeje,“ sdělil Kořínek.

Bohužel pro všechny zúčastněné, ani pěstní útok obtěžujícího muže neodradil od toho, aby se k bezbranné slečně vrátil. Ovšem, se zlou se potázal. „Když se muž na místo opět vrátil, byl odtlačen potřetí. Tentokrát mu mladík po natlačení na jedno ze zaparkovaných vozidel měl uštědřit úderů šest,“ doplnil informace policejní mluvčí.

Dotyčný napadený muž následně vyhledal lékařskou pomoc. Navíc, místo toho, aby se styděl za své chování a po ošetření zamířil domů, se vydal na policejní stanici a mladíka, který měl chránit obtěžovanou dívku, nahlásil. Z hrdinského činu tak má muž nyní jen problémy. „Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu výtržnictví a z přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Za ty podezřelému mladíkovi v případě prokázání viny a odsouzení hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,“ přiznal okolnosti naprosto nepochopitelného sporu mluvčí František Kořínek.

Nezadat ( 17. července 2019 10:55 )

PPP150W ( 17. července 2019 08:27 )

Já myslel, že to bylo v Rychnově, ale jinak s vámi souhlasím.

hafblaf ( 17. července 2019 07:17 )

Místo poděkování, stíhání, u nás se musí vyčkat jestli se uchyl rozhodne oběť znásilnit, nebo zbít a pak možná "PŘIMĚŘENĚ" zakročit. To je asi lepší dělat, že se nic neděje.

xyjh ( 17. července 2019 00:28 )

no a pak se každý diví,že když někoho zabíjejí třeba v tramvaji, že každý raději čumí nebo dělá že násilý nevidí a nechci pomoct...protože bud ho pak zavřou nebo zabijí...jsme stát de**lů..

Nezadat ( 16. července 2019 23:49 )

To je tak když zákony dělají pedofilové,buzíci a sexuální devianti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání