Zatímco Nikol Moravcová na svém instagramu prozradila, že je v devětatřicátém týdnu těhotenství, moderátorka Petra Svoboda si chtěla termín porodu nechat pro sebe. Blesku pouze naznačila, že to bude co nevidět. 

„Měla bych to stihnout nějak v průběhu prázdnin,“ mlžila moderátorka. Obě dvě tak čeká porod doslova každou chvíli, to jim ale nijak nebrání v chození po večírcích.

Na tom pondělním, který oslavoval nový produkt jedné estetické kliniky, se dokonce obě těhulky potkaly a zapózovaly na společné fotografii. „Když se sejdou dvě těhule, je to prostě radost,“ napsala na svém instagramu moderátorka zpravodajství televize Nova Petra Svoboda, která už ví, že čeká chlapečka.

Oběma nastávajícím maminkám to na akci neskutečně slušelo, což rozporuje rčení, že holčička ubírá maminkám na kráse. Nikol Moravcová, která holčičku čeká, totiž v průběhu celého svého těhotenství jen září. 

VIDEO: Moderátorka Petra Svoboda prozradila, jak se cítí těsně před porodem! Sotva chodím, říká

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Moderátorka Petra Svoboda prozradila, jak se cítí těsně před porodem! Sotva chodím, říká. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií