Zpěvačka si na sociální síť umístila fotku, na níž obkročmo sedí na židli a předvádí tak poměrně odvážnou pózu jako vystřiženou z muzikálu Chicago. Jenže tomu neuzpůsobila svůj vzhled a netrefila se do vkusu svých fanoušků.

Čekala ji tak poměrně drsná sprška kritiky. Kvůli čemu? „Vždy top Dara, ale horší nelichotivé střevíčky jsem asi neviděla,“ podivovala se v komentářích jedna dáma a další člověk si ještě přisadil: „To nejsou střevíčky, ale škrpály. Anebo sedmimílové boty? Dostanou Daru, kam chce.“

Kvůli výstřední a dost masivní obuvi s leopardím vzorem, za jaký by se nemusela stydět ani Cruella ze 101 dalmatinů, si Rolins vyslechla ještě spoustu dalších rýpavých poznámek. Řada lidí jí pak dokonce přímo napsala, aby snad tyhle boty radši spálila.

Je pravda, že obuv jí opticky zvětšovala nohy a zdálo se tak, že má minimálně o tři čísla víc. Přece jen to ale není žádná katastrofa. Dara, co se před časem rozešla s rapperem Rytmusem (42), který se mezitím stihl oženit s kráskou Jasminou Alagičovou (30) a zplodit s ní syna, jistě řeší důležitější věci a nebude si z toho dělat hlavu. Snad proto taky vše ponechala bez komentáře. 

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
64 fotografií