Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdrcení sousedé mladé rodiny, která zemřela na přejezdu: Holky (†5 a †8) byly jako obrázek...

Autor: chal - 
16. července 2019
17:59

Žili spolu deset let a měli spolu dvě krásné dcerky. Veronika (†32) s Danielem (†47) z Královéhradecka zemřeli i se svými dětmi (†5 a †8) v neděli pod koly vlaku. Dvojice byla mezi sousedy velice oblíbená, s její smrtí se přátelé a známí jen těžce smiřují. Daniel s Veronikou by za týden oslavili dvouleté výročí svatby, na které jim šly za družičky jejich dcerky. Dívenky při nehodě zahynuly také…

Královéhradeckou obcí, kde bydleli, v neděli otřásla tragická zpráva. Na železničním přejezdu v nedalekých Černožicích smetl vlak auto s manželi Veronikou a Danielem a jejich dvěma malými dcerkami.

Všichni čtyři členové rodiny, která bydlela v zahrádkářské kolonii, na místě zemřeli. Vlak před sebou tlačil jejich auto 300 metrů, než se zastavil. Pasažéři neměli šanci.

Veronika s Danielem tu žili deset let. Daniel domov po celou dobu zveleboval a opravoval, podle známých byl velmi zručný. Že měl šikovné ruce, je vidět všude po zahradě. Daniel okolí domu vyzdobil vlastnoručně vyřezávanými dekoracemi.

Veronika před osmi lety porodila první dcerku, druhá se narodila před pěti lety. A obě holčičky šly svým rodičům před dvěma lety za družičky. Do výročí svatby zbýval jediný týden.

Zpráva o smrti rodiny sousedy tvrdě zasáhla. „Příjemní, strašně hodní lidé,“ sdělila televizi Nova rozrušená žena ze sousedství. Daniel podle ní své dvě dcerky i ženu velice miloval. „V těch dětech se viděl, věnoval se jim. Tragédie… Holky byly jak obrázek,“ doplnila.

Přejezd, kde k tragédii došlo, je podle místních dějištěm srážek vlaků s automobily poměrně často. „Nehod tady na tom přejezdu bylo moc,“ řekl Nově muž, který nedaleko osudného místa pracuje.

pjotri ( 26. října 2019 13:25 )

Fotky uuuuuuplne na ho_no. Rozmazany, zacerneny. PRPC?? Tem mrtvym to je sumak, holky uz nikdo nezneuzije, tak se ptam proc?

Y18s ( 18. července 2019 22:56 )

Je mě z některých lidí zle, kdyby to byla vaše rodina, nepíšete takový hov... Tady to celé město těžce nese, styďte se! Ten den bylo i strašný slunce a na tomto přejezdu ikdyz zastavíte, neuvidíte vůbec nic... Je mě z vás zle!

xyjh ( 18. července 2019 21:23 )

já mám řidičák od té doby co na přejezdu zemřel zpěvák Petr Sepéši a od té doby před každým přejezdem mám respekt a neflákám to.. stačí si vzít ponaučení s toho že když přejíždím koleje JAKÉKOLIV dávam bacha !!!

xyjh ( 18. července 2019 21:18 )

no jasně že řídila.. on vedle ní vyspával opici a děti tomu nerozumí takže ji neměl kdo říct zastav pojede vlak....no jo blondýna..

xyjh ( 18. července 2019 21:14 )

dřív lidé jezdili jinak , věnovali se řízení, neměli rádio na plné pecky, nedrželi v rukou telefon atd..atd.. nebyli hluší a slepý a viděli a slyšeli signalizaci..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání