Lea Skálová byla jednou ze soutěžících poslední řady MasterChef Česko a dostala se opravdu daleko. Na vítězku Kristinu ale zkrátka nestačila. Předtím, než vypadla a opustila soutěž, postarala se při natáčení o jedinečný zážitek.

Před zraky kamer ji totiž její partner požádal o ruku a ona souhlasila. „Mami, já se budu vdávat!“ volala tehdy nadšeně a diváci jí lásku přáli. „MasterChef nebyl pro mě jenom o vaření, ale pokud si někteří nevšimli, tak tam proběhly i moje zásnuby. Jednoznačně to byl pro mě jeden z nejsilnějších okamžiků,“ svěřila se nyní na webu novaplus.cz Lea.

„Vůbec jsem to nečekala, převrátilo mi to život naruby,“ odtajnila, ale jedním dechem také popsala, že od soutěže se její pocity už dost proměnily. „Musím říct, že s přítelem spolu již nejsme,“ přiznala rozchod a tím pádem i zrušenou veselku.

„K tomuhle rozhodnutí jsme dospěli asi oba. Bylo to možná víc z mé strany a je to asi tím vším, co se nyní kolem mě děje,“ vysvětlovala dívka s tím, že s partnerem jim to zkrátka nevyšlo, a tak je dobře, že se nakonec nevzali. „Uvědomila jsem si, co chci dělat, a v tom jsme se zkrátka neshodovali. Jsem ráda, že jsme na to přišli dřív, než se svatba odehrála,“ dodala někdejší hvězda kulinářské show.

VIDEO: Připomeňte si romantické zásnuby v MasterChef Česko 

Video
Video se připravuje ...

Zásnuby v MasterChef Česko TV Nova

 

Fotogalerie
73 fotografií