Přitom v rozhovoru, který jsme otiskli v tištěném Blesku ve čtvrtek, tvrdila, že na oslavu Karla Gotta přijede a že jí táta platí letenky a hotel. Teď ale tvrdí najednou něco jiného...

„Dorazíme až koncem měsíce. S manželem se s tátou sejdeme a jeho narozeniny dooslavíme. V neděli nepřijedeme, rozhodli jsme se tak. Táta o tom ví,“ sdělila Blesku Dominika. „Budu mu v neděli volat. Abych mu pogratulovala,“ dodala. 

Proč se ale Dominika najednou rozhodla tátův důležitý den v životě vynechat, když byl připravený uhradit jí i jejímu manželovi Timu Tolkkimu (53) veškeré výdaje s cestou a ubytováním?

„Čekala jsem do poslední chvíle na potvrzení všech informací k oslavě a přesunu,“ tvrdí Gottová. Ještě v pátek vůbec nevěděla, kdy by vlastně měli letět. A tak se rozhodli zůstat doma a dorazit jindy a za klidnější konstelace.  

Nic nerušila, tvrdí Gottova mluvčí

K záležitosti zrušeného příletu Mistrovy nejstarší dcery nyní poskytla vyjádření jeho mluvčí Aneta Stolzová. „Není pravda, že Dominika musela zrušit svůj přílet do Prahy. Na vlastní přání chce přiletět až koncem měsíce,“ řekla Blesku mluvčí. 

„Oslava narozenin Karla Gotta proto proběhne v širším rodinném kruhu až později, jelikož i dcera Lucie je na dovolené mimo ČR,“ dodala a odtajnila tak mimo jiné i to, že na narozeniny Karel neuvidí ani svou druhou dceru Lucii.

VIDEO: Dominika roztřeseně o vztahu s tátou Gottem: Uzavřeli jsme dohodu!

Video
Video se připravuje ...

Dominika roztřeseně o vztahu s tátou Gottem: Uzavřeli jsme dohodu! Luboš Procházka

 

Fotogalerie
50 fotografií