Nejprve přišlo dítě a pak teprve veselka! Ale o to byla zřejmě veselejší...Blondýnka Stráská se v sobotu 13. července provdala za Matyáše Nováka. S ním žije už několik let a mají spolu také dceru Emmu, která přišla na svět loni v srpnu.

„Máme pozvaných hodně lidí a byli bychom moc rádi, aby náš den byl jedním velkým večírkem, během kterého se budou všichni bavit. Žádné oficiality,“ prozradila již dopředu pro Super.cz topmodelka o velkém dni D, který se měl nést v boho stylu.

Samotný obřad si dvojice chtěla nechat pro sebe, jenže tak úplně se to nevydařilo. První fotky z veselky ukázala její kamarádka, topmodelka Denisa Dvořáková (28). Nevěsta vypadala nádherně v hedvábných šatech z dílny návrhářky Ivany Mentlové, pro níž ostatně nafotila jednu z kampaní a její modely obléká od té doby pravidelně.

Kromě Dvořákové byla ale blondýnka obklopena i dalšími kráskami, jelikož měla celou partu družiček - k vidění byly například Renata Langmannová (32), Kateřina Sokolová (30), Nikol Křivánová a další.

Z krásky se tak o víkendu stala vdaná paní, shodou okolností svatbu přichystala přesně týden po velkolepém mejdanu, před nímž si řekli své »ANO« herci Adéla Gondíková (45) a Jiří Langmajer (53). Zdá se, že červenec zatím sňatkům přeje! 

VIDEO: Útlá modelka Zuzana Stráská: Dcera se narodila předčasně kvůli mé nízké váze!

Video
Video se připravuje ...

Útlá modelka Zuzana Stráská: Dcera se narodila předčasně kvůli mé nízké váze! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií