I když mají mezi sebou jistě ještě nějaké neshody, láska ke sportu je spojila! Vévodkyně Kate i její švagrová Meghan se bok po boku objevily na finále Wimbledonu. Na zápas mezi Serenou Williamsovou (37), kterou s Meghan pojí přátelství, proti Simoně Halepové (27) s nimi dorazila ale také mladší sestra Kate, Pippa Matthewsová (35), dříve Middletonová. 

Kdo by možná čekal, že sestry se posadí vedle sebe a budou se bavit hlavně spolu, takže Meghan bude tak trochu do počtu, by se ale pletl. Naopak choť prince Harryho (34) se posadila doprostřed a bavila se s oběma dámami. Zdálo se, že s Pippou, po níž prý údajně Harry před lety toužil a trochu s ní flirtoval, jim nedělalo problémy najít si společná témata a společně se bavit a smát. 

Dokonce nebylo na pohled ani znát, že Američanka nemá zrovna nejlepší vztahy se švagrovou, manželkou prince Williama(37). Také s ní si sem tam něco pošeptaly a působily jako kamarádky či přinejmenším dobré známé. Možná že tak konečně zakopaly válečnou sekeru, nebo se tak alespoň na veřejnosti tvářily. 

Možná si zavzpomínaly na loňský rok, kdy na Wimbledon rovněž dorazily spolu. Tehdy ale mezi sebou neměly spory. Meghan pak ale měla rozplakat Kate na své svatbě, když se nepohodly na šatičkách princezny Charlotte (4). Od té doby se na akcích spíše jedna druhé vyhýbaly a netvářily se v přítomnosti té druhé zrovna nadšeně. Ostatně i na tenis si letos vyrazily nejprve každá zvlášť, přičemž Kate okouzlila a Meghan sklidila jen a jen kritiku. Teď ale nedaly nic znát. 

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka Louise!

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

 

Fotogalerie
90 fotografií