Jarmilu prý velmi zasáhlo, když se dozvěděla, že Karel Gott oslavil své jubileum s kolegy v Divadle Na Jezerce, jenže ona pozvání nedostala. „Nedovedete si představit, jak strašně mě to mrzí. A vůbec to nechápu,“ posteskla si deníku Aha! Gerlová, která s Karlem od roku 1975 čtyři roky vystupovala.

Původně přitom mělo být všechno jinak. „Když měl ještě tu osmdesátku Karel slavit původně v O₂ areně, volala mi Ivanka, abych určitě přišla. Že tam budeme mít zajištěn kulatý stůl přímo pod pódiem. Od té doby jsme spolu vůbec nemluvily, a já se najednou dozvěděla, že Karel slaví v Divadle Na Jezerce,“ vylíčila a přiznala, že hned zavolala kolegyni Vlastě Kahovcové (75), s níž ještě s Jitkou Zelenkovou (69) kdysi tvořily trio. „A ona mlžila a mlžila, až ty narozky proběhly. Potom jsem se dozvěděla, že kdo byl pozván, neměl o tom s nikým mluvit.“

Tomuto vyšachování nerozumí, vždyť s Karlem byli i spolužáci z konzervatoře a doposud měli mezi sebou velmi přátelské vztahy. „Právě že si to nedokážu vysvětlit. Proto jsem se rozhodla, že pošlu doporučené psaní Ivaně, v němž bude i Karlova gratulace k narozeninám, když jsem mu neměla možnost popřát,“ odtajnila své rozhodnutí.

Dokonce už má i teorii, proč nebyla na mejdanu vítána. „Ivanky se v dopise ptám, proč na mě zanevřeli, a prosím ji o odpověď. Ptám se jí zcela upřímně, jestli v tom nemá prsty Jitka, která teď občas s Karlem vystupuje. Heleďte, já nemám už co ztratit, tak proč se nezeptat, když mě to trápí,“ narážela v Aha! na Zelenkovou, která na oslavě nechyběla a kterou Gerlová ostatně viní i z rozpadu tria.

VIDEO: Jitka Zelenková na narozeninách Karla Gotta

Video
Video se připravuje ...

Jitka Zelenková na narozeninách Karla Gotta David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií