Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž (31) onanoval v Kladně u trampolín: Hrozí mu až tři roky za mřížemi

Náhodná svědkyně si všimla muže, který se ukájel u trampolínového centra (ilustrační foto).
Náhodná svědkyně si všimla muže, který se ukájel u trampolínového centra (ilustrační foto).  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: rc - 
12. července 2019
17:15

Policisté byli v sobotu zavoláni do lesoparku v Kladně. Na tísňovou linku zavolala žena, která si všimla muže, který onanoval u trampolínového centra! Poté, co na místo dorazili strážci zákona, dal se muž na útěk. Policistům se ho však nakonec podařilo dostihnout a zadržet.

V sobotu odpoledne do lesoparku u Sletiště v Kladně byla zavolána policie, kvůli muži, který se měl ukájet u trampolínového centra. „Skutek nahlásily na tísňovou linku 258 pracovnice výše uvedeného centra, kdy si jedna z oznamovatelek povšimla muže, který stál za plotem u cyklostezky a ukájel se,“ uvedla v prohlášení policejní mluvčí Michaela Nováková.

„Na místo ihned vyrazily policejní hlídky a policisté se spojili s oznamovatelkou. Ta mužům zákona sdělila, že muž ve věku asi třiceti let, tmavší pleti, který měl na sobě oblečené světlé tričko, modré kraťasy a na nohou bílé ponožky a šedé tenisky, se dal na útěk do lesa, jakmile spatřil policejní vozidla,“ dodala mluvčí.

Strážci zákona však nakonec muže dostihli a zadrželi. Posléze zjistili, že se jedná o člověka, který byl za stejný čin už jednou odsouzen. Muž se k činu doznal a hrozí mu až tři roky vězení.

Martin ma ( 13. července 2019 07:52 )

To jsou opravdu rychle zbravy blesk 📸 linka 258 asi nová vyzkouším třeba je rychlejší. Tuto zprávu psal opravdu redaktor rychle jak už jsem výše psal blesk nestačil si ji ani přečíst.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání