Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Konec pátrání po zamilované Sofince (13): Policie ji našla po měsíci s jejím vyvoleným (18)

Autor: DH - 
12. července 2019
19:39

Slovenská policie nalezla třináctiletou Sofii, po které pátrala přibližně od poloviny června. Nezletilá dívka se ukrývala u osmnáctiletého přítele, se kterým prý dokonce udržovala intimní vztah.

Vyšetřovatelé nalezli teenagerku z Nových Zámků ve 172 kilometrů vzdáleném Hlohovci. Sofie (13) se po útěku z domova ukrývala od 19. června se svým přítelem Viktorem. Do mladíka, kterému již bylo 18 let, se prý zamilovala, a nezletilá s ním prý dokonce měla několikrát pohlavní styk.

„Byla velmi unavená a hubená, na základě soudního rozhodnutí jsme ji museli odevzdat do Centra pro děti a rodiny,“ uvedla serveru Pluska.sk matka dívky, která tak má po několika týdnech konečně klidnější spaní.

Sofie se do Viktora zamilovala na začátku letošního roku. O pět let starší hoch však od začátku nebyl dobrou partií. „Viktor neměl kde bydlet, slyšeli jsme o něm různé věci. Ze začátku chodil do školy v reedukačním centru v Hlohovci, ale asi přestal, už byl stále jen u nás,“ řekla matka dívky.

Dívka už dříve z domova utekla čtyřikrát, dokonce se na čas musela odstěhovat do psychiatrické léčebny. Ani to však nepomohlo. Pokud se nyní v Centru pro děti a rodinu nenapraví a znovu po návratu uteče za Viktorem, hrozilo by jí umístění do ústavní péče. Ani to však bohužel nezaručí, že se stále velice zamilovaná dívka nerozhodne znovu uprchnout.

Tamara123 ( 13. července 2019 08:41 )

Tak to se povedlo, napřed rodice 13ti leté cérecky nemajetného milence nechají u nich bydlet a pak se diví co se děje a kde jsou. Nezletilou vlastně podporují v sexualních hrátkách ?!?! Pak ovšem jestli by rodiče nepatřili na nějaký rok do chládku !!!!!!!

kuromrd ( 13. července 2019 08:41 )

ale svrbí jí fest, Viktor musí denně protahovat komín a né že jen párkrát, to by mu zdrhla s jiným

ahojky ( 12. července 2019 23:31 )

Holce je 13, kluk 18, neměl kde bydlet a oni si stěžují, že byl pořád u nich? Tak proč mu to dovolili? Asi povedená rodinka...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání