Navenek se nic zvláštního neděje. Top Star magazín má během prázdnin vysílací pauzu jako obvykle a v září by měl na obrazovky Primy znovu naskočit. Chyba lávky! Podle informací Aha! dostal pořad o showbyznysu definitivní stopku.

„Top Star magazín nebude ve své týdenní podobě na obrazovkách TV Prima i vzhledem k chystaným novým formátům s přípravou na spuštění zpravodajského projektu CNN Prima News. Divákům zprávy ze společnosti ale nabízí i nadále v denní formě pořad Top Star, který vysíláme každý den v 19:55,“ potvrdila Aha! mluvčí FTV Prima Zuzana Brzáková.

Jenže zároveň s pořadem končí i jeho moderátor. Gránskému to mělo vedení Primy oznámit zrovna ve chvíli, kdy měl plnou hlavu svatby se svou životní láskou Nikolou. Navíc v době, kdy vydal spoustu peněz na stavbu vysněného domu za Prahou a veselku.

„Moderování je disciplína, která mne nikdy nelákala, chtěl jsem zpívat nebo hrát. Možná bude tím, že mi moderování, myslím, moc nejde,“ vtipkoval Gránský před dvěma lety, kdy televize vsadila na to, že jim přitáhne víc diváků. To se ale nestalo.

Už první díl s novým moderátorem si pustilo 370 tisíc diváků, další už sotva 340 tisíc. A úroveň sledovanosti byla horší a horší. Žezlo Gránský přebíral po Petru Vágnerovi (41), kterému to David osobně vysvětloval. Televize ale nezařízla jen Gránského. Zatímco někteří kolegové přejdou do menšího Top Staru, který se vysílá každý den, Eva Decastelo (40) nebo Mirka Roubíková (39) musí jít o dům dál.

VIDEO: David Gránský v seriálu Ohnivý kuře

Video
Video se připravuje ...

David Granský v seriálu Ohnivý kuře Adam Balažovič

Fotogalerie
45 fotografií