Meghan namíchla fanoušky, když její ochranka zakázala přítomným divákům pořizovat její fotografie během zápasu. Vévodkyně ze Sussexu je totiž velkou kamarádkou se Serenou Williamsovou a tenis miluje, a tak se na zápas přišla podívat soukromně, což bylo také její vysvětlení pro zákaz focení. 

Po každém odehraném zápase čekají tenistky tiskové konference, kde zhodnotí svůj výkon a podělí se s plány do budoucna. Přítomní novináři ale tentokrát slavnou tenistku Serenu zaskočili, když se jí zeptali na negativní reakce na její kamarádku Meghan. „Já jsem ani nevěděla, že se o ní píše negativně. Kdykoliv vidím její jméno u nějakého článku, tak to prostě nečtu," odpovídala zaskočená šampionka. 

I přesto, že přesně netuší, co se o vévodkyni psalo, strčila by za ni ruku do ohně. „Nemůže mi být lepší kamarádkou. Ať mám dobrý den, ať mám špatný den, vždycky je tu pro mě," dodala Serena na tiskové konferenci. O tom, že ji otázka zaskočila, svědčí i to, že si na židli zapomněla svůj mobilní telefon.

Když později přišla odpovídat na otázky novinářů poražená Barbora Strýcová, málem ho zasedla. „Někdo tady zapomněl telefon, Serena," smála se česká tenistka.

VIDEO: Kate a Meghan na Wimbledonu v roce 2018

Fotogalerie
179 fotografií