V současnosti jsou Karel a Mikolas tak trochu dva kohouti na jednom smetišti, jelikož v podobné době zveřejnili své písně a soupeří tak o hit roku. „Dostal jsem zprávu, že jsme druhý nejprodávanější v Polsku,“ zaradoval se v živém vysílání Blesku Josef s tím, že jeho klip Acapella slaví úspěch, ale na Gottův duet s dcerou Charlotte Ellou (13) nemá. „Karel má víc zhlédnutí na youtube než já,“ přiznal mladík s tím, že je poctěn, že s ním může být vůbec poměřován.

Sám tvorbu Mistra poslouchal od dětství. „Neměl jsem na výběr, hrálo to doma,“ přiznal pobaveně a na vážnou notu dodal, že Karel je v něm i v nás všech. Na druhou stranu Gottovy nejmladší dcery jsou Mikolasovy fanynky, a tak společně připravili vystoupení na Karlovu tajnou oslavu narozenin v Divadle Na Jezerce.

Mělo to být tajemství, jenže… „Byli jsme u Karla doma a já jsem celou dobu myslel, že je to překvapení. Ale když jsme trénovali, tak jsem kouknul a poprvé vidím Karla tak zblízka,“ prozradilMikolas Josef, že Slavík se vše dozvěděl a už vyzvídal, jak to bude vypadat. „Pěkné, je to pěkné,“ okomentoval to prý.

VIDEO:  Mikolas Josef a jeho klip Abu Dhabi!

Video
Video se připravuje ...

Mikolas Josef vydal nový klip Abu Dhabi! 

Fotogalerie
88 fotografií