V historickém městě Wokingham se ve středu konalo charitativní utkání v polu, jehož se zúčastnili i členové britské královské rodiny. Proti sobě v utkání stanuli princ Harry a princ William, kteří údajně v poslední době nemají nejlepší vztahy, a to zejména kvůli manželkám Meghan a Kate (37), které se prý nesnesou. Ovšem jak jde o dobrou věc, tak jdou všechny konflikty stranou.

Na utkání v oblíbeném anglickém sportu princ William a vévodkyně Kate vzali i své tři děti, které si den na hřišti opravdu užívaly. Veškerou pozornost na sebe strhl malý Louis, když vzal maminčiny brýle a přede všemi se v nich předváděl.

Brity však nejvíc překvapila vévodkyně Meghan, která přišla podpořit svého manžela Harryho a vzala s sebou i malého synka Archieho. Vévodkyně ze Sussexu si přitom doposud zakládala na soukromí a nepřála si, aby jejího synka kdokoliv fotografoval. V sobotu se na hradě Windsor konaly křtiny dvouměsíčního Archieho, které byly soukromé. Meghan a Harry si nepřáli, aby novináři fotografovali jejich příchod do soukromé kaple a ani příchody hostů. Ovšem ve středu to vypadalo, jako by zničehonic Meghan změnila názor a malého synka ukázala celému národu.

Na hřiště nepřijela s kočárkem, ale prvorozeného syna držela v náručí. Společně s vévodkyní Kate a jejími potomky postávala u hřiště. Ovšem společně spolu prohodily jen pár slov. Jejich chování podle fanoušků potvrdilo, že spolu zrovna dobře nevychází.

Navíc všechny zarazil způsob, kterým novopečená maminka držela Archieho. „Meghan vypadá, jako by ho měla každou chvíli upustit,“ objevil se komentář na instagramu pod fotografii Meghan s Archiem. „Meghan neví, jak nosit své vlastní dítě! Jaká ostuda,“ reagoval na snímek další uživatel. „Způsob, jakým je Archie chován, je děsivý,“ všiml si další podivného držení.

Malý Archie je totiž v náručí své maminky podivně zkroucen a místo toho, aby mu Meghan držela hlavičku, tiskne ho celou dobu k hrudi. „Chudák Meghan! Na každé fotografii z utkání z pola vypadá tak nepřirozeně, když chová svého syna. Velmi trapné,“ napsala další z uživatelek sociální sítě. Ovšem našli se i tací, kteří měli s Meghan slitování a její nemotorné držení malého Archieho omlouvali tím, že je přece jen novopečená maminka a chvíli jí bude trvat, než si na svou roli zvykne. Další se domnívali, že takto držela svého synka schválně, aby ho skryla před kamerami a fotoaparáty.

Fotogalerie
99 fotografií