Karel Gott sice přislíbil svou účast na jeho koncertě, ale jen pár hodin před jeho začátkem mu Mistr zavolal, že mu není dobře a neví, zda přijde.

Když jsem začal hrát Být stále mlád, tak jsem si uvědomil, že neumím slova a modlil jsem se, aby přišel. Po patnácti sekundách se za mými zády ozvalo - Dobrý večer Marku a hala začala bouřit. Spadl mi kámen ze srdce a začal jsem brečet, opravdu mě to strašně dojalo," svěřil se muzikant, pro kterého bylo setkání s Mistrem osudové.

"Karel mi neradil, nebo se nepasoval do pozice, že by mě měl školit. On je inspirace a stačí ho pozorovat. Karel je úplně dokonalej v každé situaci, a to je inspirace, jak se chovat," netají se Ztracený. Kvůli vystoupení nemohl dorazit na jeho velkolepý mejdan k jeho osmdesátinám.

„Je mi líto, že jsem nemohl dorazit na jeho narozeniny, protože jsem hrál v Šumperku, a i kdybych letěl helikoptérou, tak bych to nestihl. Poslal jsem mu videonahrávku s přáním, aby byl zdravý, ať se moc neopije a nebolí ho hlava," svěřil se Marek.

VIDEO: Marek Ztracený ve studiu Blesku: Jak mluvil o Gottovi?

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
27 fotografií