To, že se do britské královské rodiny nenarodila, ale pouze přivdala, je vidět každým dnem víc a víc. Na rozdíl od své švagrové Kate (37) se vévodkyně Meghan (37) nebojí »trhnout« a porušovat protokol jako na běžícím pásu. Teď si ale proti sobě poštvala už snad celou Británii! Může za to její chování na Wimbledonu... 

Přitom účast celebrit a členů královské rodiny bývá na významném tenisovém turnaji v podstatě běžnou záležitostí. Jenže to, co předvedla Meghan, tu ještě nebylo. Podle britských médií si totiž vymínila, že bude sedět v soukromé sekci, tím pádem kolem ní a jejích dvou kamarádek, o nichž se spekuluje, že možná šly i Archiemu za kmotry, bylo všude jen pusto a prázdno. Kromě toho si také vévodkyně vyžádala přísný zákaz toho, aby ji někdo z dalších přihlížejících na zápase fotografoval. 

Tomu se mnozí přítomní velmi podivovali, už jen proto, že zápas byl i vysílán v televizi, a tak se brunetka nemohla na tenise skrýt tak jako tak. Navíc její bodyguardi zákaz dost drsně prosazovali a ostatní tím obtěžovali. Meghan všemu nasadila korunu, když se tvářila jako kakabus. Pouze při hovoru s kamarádkami se dobře bavila a smála se. 

Úplně jinak ve srovnání s ní působí wimbledonské návštěvy jiných členů rodiny. Například princ William (37) s manželkou, vévodkyně Kate, se účastní v podstatě každý rok a vždy se chovají jako každý jiný pár. Dobře se baví, zářivě se usmívají, tleskají a povzbuzují hráče. Baví se i s ostatními návštěvníky turnaje a žádné hvězdné manýry zkrátka nemají. Rozhodně nepožadují žádné speciální místo a kolem nich je na fotkách vždy vidět jen zaplněná místa.

Stejné je to i v případě, že na sportovní událost zavítá sama královna Alžběta II. (93). Ani ona si na nic nehraje, i když už se tolik neusmívá, snad kvůli svému úctyhodnému věku a problémům spojeným s ním. Ostatně i sestra Kate Pippauž na Wimbledonu byla i s bratrem. Možná že by si Meghan měla sáhnout do svědomí a vzít si mustr od zkušenějších. Zvlášť, pokud se hodlá přijít znovu podívat na kamarádku Serenu Williamsovou (37) v utkání proti Češce Báře Strýcové (33).

VIDEO: Ještě loni se pod velením Kate Meghan chovala slušně!

Fotogalerie
61 fotografií