Blondýnka tentokrát na sociální síti sdílela informaci o tom, že jí velmi blízká osoba je bohužel vážně nemocná. „Instagram je většinou místo k chlubení, ale někdy člověk v tom množství falešných úsměvů najde i naději," napsala Kobzanová.

„Jo,je po půlnoci a já nespím. Nespím, protože moje kamarádka Iva je po 3. chemo a já jsem si vzala 'hlídací' služby na noc. Dneska spolu jedeme druhou noc i s Bibinou," vysvětlovala u snímku své kamarádky s černým šátkem přes hlavu. Společnost dámám dělá Dianina fenka bulteriéra Bibi. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Instagram je vetsinou misto k chlubeni,ale nekdy clovek v tom mnozstvi falesnych usmevu najde i nadeji. Jo,je po pulnoci a ja nespim. Nespim proto,ze moje kamaradka Iva je po 3 chemo,a ja jsem si vzala “hlidaci” sluzby na noc. Dneska spolu jedeme druhou noc i s Bibinou. Po druhy chemo jsem Ivu vytahla na vecu @manuristo a do baru na drink-a nasmaly jsme se jako dlouho ne😂😂,ted sice na rajzovani po Praze moc nalada neni,ale pokud v patek bude lip,cekejte nas na obed!😛Devcatka moje,jestli nektera z vas prave proziva podobnou realitu,a hledate spriznenou dusi,tak @ivjichova ♥️ Jinak osvedceny super lek na zaludek po chemo je SLEPICI VYVAR!!! Rada bych se o vas postarala o vsechny😊,ale rozkrajet se nemuzu,jen doufam,ze kazda mate nejakou svoji trhlou Kobzanku,ktera pomuze a rozesmeje,kdyz duse nebo telo boli....

Příspěvek sdílený Diana Kobzanova (@dianakobzanova),Čec 10, 2019 v 3:26 PDT

Partnerka hokejisty Michaela Frolíka (31) také přiznala, že s Ivou její nemoc prožívá vlastně už od začátku. „Po první chemo jsem Ivu vytáhla na véču a do baru na drink - a nasmály jsme se jako dlouho ne. Teď sice na rajzování po Praze moc nálada není, ale pokud v pátek bude líp, čekejte nás na oběd!" vtipkovala modelka a moderátorka žijící v Kanadě.

„Ráda bych se o vás postarala o všechny, ale rozkrájet se nemůžu, jen doufám, že každá máte nějakou svoji trhlou Kobzanku, která pomůže a rozesměje, když duše a tělo bolí," vzkázala na instagramu všem ženám bojujícím s rakovinou a poradila jim i osvědčený lék na žaludek po chemoterapiích - slepičí vývar. Není divu, že v komentářích se jí skutečně mnohé dámy se svými příběhy a zkušenostmi ozvaly. Většina komentujících její snahu o pomoc ocenila a děkovala jí.

VIDEO: Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou

 

Fotogalerie
39 fotografií