Vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou svoji teprve od loňského května a teprve velmi krátkou dobu si zvykají na fakt, že se z nich stali také rodiče prvorozeného synka, jehož pojmenovali Archie Harrison. Přesto se zdá, že s druhým dítětem zrovna moc otálet nechtějí.

Podle odborníků na královskou rodinu už je tak další ratolest v podstatě za rohem. „Já myslím, že je pravděpodobně trochu předčasné mluvit o druhém miminku,“ uvedla sice pro Entertainment Tonight královská reportérka Katie Nichollová, ale na druhou stranu tu možnost nevylučuje.

Navíc už cosi o dětech zaslechla. „Ovšem zdroje blízké dvojici mi řekli, že by prý velmi rádi měli velkou rodinu,“ vysvětlila a ostatně i s ohledem na Meghaninvyšší věk si asi slavný páreček bude chtít pospíšit.

„Stoprocentně chtějí pro Archieho víc sourozenců, takže je možné, že Harry a Meghan oznámí těhotenství už někdy v příštím roce,“ šokovala svou předpovědí Katie, která má ale za to, že zatím Američanka pod srdcem další dítě nenosí. „Teď je samozřejmě jejich pozornost zaměřená na Archiem,“ dodala. Teď je otázka, zda se její slova naplní a ve Frogmore Cottage bude za pár let pobíhat hned několik raubířů s rysy Harryho a Meghan. 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
70 fotografií