Zatímco většina českých hvězdiček si v minulém týdnu užívala na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, novácká moderátorka Lucie Borhyová odletěla z Česka pryč. „Když ne kolonáda, tak promenáda. Karlovy Vary jinak a jinde," napsala kráska na svém instagramu. 

Svým fanouškům několikrát nabídla pohled na svou vyrýsovanou a pevnou postavu v plavkách, kterou by jí mohla závidět nejedna žena. „Jen tak se plácnout do vody...," provokuje Lucie na sociálních sítích. Povalování u bazénu a u moře prokládá moderátorka dobrým jídlem a vínem. 

„Celé dny průzračné moře, sluneční paprsky, lehký vánek - balzám na tělo i duši. A před večeří lehké osvěžení," píše moderátorka k fotografii, na které drží skleničku bílého vína. 

Kam přesně Lucie odletěla, neprozradila, jedno je ale jisté, pořádně si to tam užívá. Podle jejího fanouškovského profilu na facebooku se nachází ve španělské Barceloně. Krásně opálenou zprávařku se v plavkách tak často vidět nepoštěstí, a tak si fanoušci takový pohled náramně užívají. „Bohyně krásy," shodují se v komentářích pod jejími sexy fotkami. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jen tak se plácnout do vody...😎🌊 #kdyz #je #patek #svatek #🤗

Příspěvek sdílený Lucie Borhyová (@lucie_borhyova),Čec 5, 2019 v 11:13 PDT

VIDEO: Jágr o setkání se svou ex Borhyovou: Proč nám to nevyšlo?

Video
Video se připravuje ...

Jágr o setkání se svou ex Borhyovou: Proč nám to nevyšlo? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
151 fotografií