Na začátku vztahu s Jaromírem Jágrem (47) se Veronika Kopřivová hodně snažila. Hokejistovi pekla bezlepkové věci, připravovala odlehčenou stravu a jeho veřejné komplimenty pak nebraly konce. Dokonce se jí zastal, když prasklo, že v Německu polonahá tancovala u tyče v nočním klubu. Všichni tak začali věřit, že Jarda našel tu pravou. Jenže svou zamilovanost nechtěl dávat na odiv...

A časem jejich poblouznění sláblo a dvojice se vzájemně začala vzdalovat. Veronika se upnula na přeprodej outletových oblečků a také na cestování, Jarda vsadil vše na návrat svého kladenského klubu do extraligy.

Oficiální konec jejich vztahu přišel před měsícem. Jágr své ex poděkoval za vztah a odmlčel se. To se ale o Kopřivové říct nedá. Na plné pecky si totiž užívá se svým novým partnerem Miroslavem Dubovickým. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ prozradila Kopřivová o nové lásce s modelem.

Před několika dny odletěli společně do Španělska a poznávají jedno město za druhým. „Kde jinde začít španělský trip než v krásné Valencii! Těším se, až prozkoumám jižní a západní stranu Španělska," okomentovala první fotku z dovolené modelka. Je až dětinské, jak oba zveřejňují stejné fotky, ať už sebe, nebo jídel.

A ke každému plnému stolu napíší svému protějšku milostné vyznání. Vrcholem jejich pobytu je video, na němž Veronika svádí Mirka ležícího v posteli. Rozesmátá blondýnka pootevře dveře a zadečkem je svůdně otevře... Nechme se překvapit, co nám tahle dvojice ještě ukáže... Teď, když už se Veronika může romantikou pochlubit.

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií