Za rozchodem stál údajně vévoda z Cambridge. Jeho otec Charles si totiž myslel, že je William ve svých pětadvaceti příliš mladý na to, aby se usadil. Svému synovi řekl, jak je nefér si k sobě Kate takhle připoutat, a William na jeho rady dal a rozešel se s ní.

Čas na rozmyšlenou

Podle knihy Kate: Future Queen (Kate: Budoucí královna), kterou napsala expertka na královskou rodinu Katie Nichollová, však neuběhla dlouhá doba a William u své vysněné lásky žadonil o druhou šanci. 

Dvojice se měla jen měsíc po svém dubnovém rozchodu sejít v jedné hospodě, kde se William svěřil Kate, jak moc ji chce zpátky. Ta však měla zlomené srdce, nechtěla nic uspěchat a požádala ho o delší čas na rozmyšlenou.

Minisukně a podvazky

V červnu ji William pozval na divoký večírek s ujetými kostýmy a právě tam se podle autorky knihy Kate rozhodla, že se k němu vrátí. Při výběru svého převleku se asi nechala inspirovat svým původním povoláním a na party se vyšňořila jako sexy sestřička s minisukní a podvazky. 

Výsledek se dostavil okamžitě. Podle návštěvníků mejdanu si prince omotala kolem prstu a dvojice ze sebe ani na chvíli nedokázala dát ruce pryč. Podle Nichollové už byli na konci večera oficiálně opět párem. 

Fotogalerie
65 fotografií