Krátce po obřadu ve Sportklubu 171 v Kostelci u Křížků, kde jejich obřad v sobotu odpoledne sledovalo na tři sta hostů včetně desítek celebrit, se novomanželé odebrali do backstage pódia připraveného pro kapelu JAR.

VIDEO: Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video
Video se připravuje ...

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera Divadlo v Rytířské

Herec už se ale nechtěl „škrtit“ v modrém obleku, v němž svatbu absolvoval, ale převlékl se do tílka a šortek. A nakonec běhal jen v rozepnuté košili, přičemž odhalil vyvalené bříško. Přihlížející a fotografy pak zdravil zdvihnutými prostředníčky a paroháčem.

VIDEO: Copak je to za manžele? Langmajer a Gondíková pařili v uniformách!

Video
Video se připravuje ...

Copak je to za manžele? Langmajer a Gondíková pařili v uniformách! David Kundrát, Martin Hykl

V zákulisí se Langmajer i jeho manželka Adéla převlékli do vojenských uniforem, ve kterých pak vystoupili před diváky. Koncert měl totiž podtitul Kouba se žení, podle Langmajerova slavného předrevolučního filmu Copak je to za vojáka, kde si zahrál právě svobodníka Koubu. S kapelou si oba novomanželé v uniformách zatancovali a zazpívali písničku Bulhaři. „Díky, že jste přišli, Kouba se tedy oženil, to bude jízda,“ pozdravil herec diváky.

A pak na jevišti proběhla ještě „druhá svatba“! „Adélo Pindoková, berete si zde vojína Koubu?“ zeptal se nevěsty Michael Viktořík alias Vrtulník. „Anoooo,“ odpověděla Adéla podruhé za mohutného potlesku jak diváků, tak svatebčanů sledujících koncert z VIP zóny. Tam pařili hlavně nevěstin bratr Dalibor Gondík, ale také Martin Dejdar, Richard Genzer, Veronika Jeníková a řada dalších. 

VIDEO: Langmajer mlžil o svatbě: Takhle mluvil o Gondíkové 24 hodin před!

Video
Video se připravuje ...

Langmajer mlžil o svatbě: Takhle mluvil o Gondíkové 24 hodin před! Markéta Reinischová

Fotogalerie
139 fotografií