Už jsou to tři roky, co TV Nova odvysílala kontroverzní díl Výměny manželek, v němž se diváci dostali do domácnosti, v jejímž čele stál téměř padesátiletý Marian s tehdy šestnáctiletou Ivou. Pár se seznámil, když Ivě bylo pouhých patnáct let, a Iva ještě ten rok přišla do jiného stavu.

Česko začalo Mariana kritizovat a dokonce ho označovat za pedofila. Ovšem jak sám Marian přiznal, Iva není jeho první mladší partnerka. „Před manželkou jsem žil s 43letou, kterou zajímala hlavně zahrádka, řekl Marian pro Extra.cz. Posléze si našel mladší partnerku, ovšem vztah nedopadl dobře. Marian dokonce skončil v nemocnici! Mladé partnerce bylo šestadvacet let a nakazila Mariana žloutenkou typu B. „Nakonec jsem chytil žloutenku typu B, kterou jsem vyléčil za dva měsíce ve špitále,“ uvedl Marian.

Se současnou manželkou Ivou si rozumí a z kritiky, která se proti nim rozpoutala po odvysílání dílu, se snaží nic si nedělat. „Máme se jako rodina dobře, manželce už bude 20, ale pedofil podle blbců budu až do smrti. No a naše děti? Jsou veselé, živé, hravé a šťastné. Pití mají dostatek a chováme je dost často,“ dodal.

 

Fotogalerie
20 fotografií