Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milionář hledá člověka, který mu ukáže kouzlo hudebních festivalů! Za každý zaplatí přes 140 tisíc!

Autor: rc - 
8. července 2019
05:40

Milovníci hudby, tance a festivalů by měli zbystřit! K dispozici je totiž práce vašich snů. Milionář, který nikdy nebyl na letním festivalu, hledá člověka, který by s ním šel na největší evropské festivaly. Za každou akci dostanete zaplaceno 5 tisíc liber (142 tisíc korun) a navíc si ani nebudete hradit vstupné.

Léto je v plném proudu, a co by bylo léto bez hudebních akcí! Na pořádném hudebním festivalu nikdy nebyl jeden milionář, který toho teď lituje a rád by zažil pravou festivalovou atmosféru. Rozhodl se proto, že si sežene někoho, kdo už pár těchto akcí zažil, aby mu ukázal jejich pravé kouzlo!

Jedná se o pracovní nabídku, tudíž dotyčný, který bude vybrán, dostane také honorář a nejedná se rozhodně o malou částku! Milionář, který zřejmě na svých zaměstnancích nešetří, za každý festival zaplatí 5 tisíc liber (142 tisíc korun). Navíc dotyčnému zaplatí vstup. Tudíž mu bude umožněno zúčastnit se těch největších hudebních festivalů jako legendárního Tomorowlandu, Ultra či Sziget.

Podle server Hush Hush od zaměstnance naopak očekává, že mu ukáže pravou atmosféru v nóbl stylu. Navíc mu pomůže postavit stan a bude zajišťovat pití, jídlo a další nezbytnosti. No a co dalšího je potřeba? Je nutné, aby uchazeči bylo víc jak osmnáct let, měl bohaté zkušenosti s festivaly a cestovní pas.

Zobrazit celou diskusi