Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

České rodině s dětmi se na Slovensku porouchalo auto: Neuvěříte, kdo jim pomohl!

Autor: lm - 
6. července 2019
17:52

Štěstí v neštěstí měla česká rodina s dětmi, které se při cestě přes Slovensko porouchalo auto. Jejich zoufalství si všimla trnavská policejní hlídka, která jim okamžitě přispěchala na pomoc. Bezradným cestovatelům zajistili odvoz na vlakové nádraží, odkud mohli odjet domů. Vděčná rodina jim za to krásně poděkovala. 

Cesta Čechů domů skončila na čerpací stanici v Nitranské ulici v Trnavě, tedy přibližně nějakých 60 kilometrů od hranic. „Na autě otevřená kapota, u auta zoufalá rodina, kočárek s dítětem a venku horko. Cesta z dovolené pro ně skončila v Trnavě. Auto porouchané a dlouhá cesta do Čech před nimi,“ popsala trnavská policie výjev, který se naskytl hlídce Pohotovostní motorizované jednotky (PMJ).

„Hlídka PMJ zastavila a zeptala se, jestli potřebují pomoc. Samozřejmě, potřebovali se dostat alespoň na železniční stanici. Hlídka oslovila řidiče jiného auta, který právě tankoval, zda by pomohl odvést rodinu i se zavazadly a kočárkem na železniční stanici,“ uvedli dále policisté. 

Řidič dodávky na požádání policie zoufalé rodině s dětmi, která se ocitla v nouzi, ochotně pomohl a svezl je. Rodina se tak díky pomoci policie i tohoto řidiče dostala v pořádku domů. A nezapomněli za to poděkovat. „Takovéto práce policie by si měl každý občan vážit,“ pochlubili se trnavští policisté slovy díků, která jim rodina následně adresovala. 

majojo ( 8. července 2019 07:15 )

S tou taškou je to zajímavý - před časem kritizovali, že na nějakém rautu předstírala, že má vuitonku a přitom to byl šunt od Vietnamce. Že by šla do sebe? Že by ty chlebíčky opravdu cpala do pravé vuitonky? A kam se pak hrabe Dáša se svejma teniskama od Diora....

majojo ( 8. července 2019 07:12 )

Já myslela, že se seběhla romská osada a společnými silami je dostrkali až do Prahy.

starymlok ( 7. července 2019 21:25 )

Cikrt,fakt měříš 150?A proč ti říkají skůtr?Zkurvenej trpaslík

valdis ( 7. července 2019 08:34 )

Tupci z Blesku - opět nesklamali !
" Neuvěřite, kdo jim pomoh" - MARŤANI ?????
No katastrófa, že ten plátek nekdo kupuje !

Qmar_Omar ( 7. července 2019 07:16 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání