Jak sama tenistka přiznala, jejich situace není zrovna ideální. Tomáš zatím není oficiálně svobodný a navíc rozvod se zdlouhavě a ošklivě táhne. S Vondráčkovou se nemůžou na ničem dohodnout a vzájemně si nemůžou přijít pomalu ani na jméno. Jiná žena by se možná něčeho takového vylekala. „Já už mu řekla, že po tom všem si ho nikdy nevezmu,“ přiznala v rozhovoru pro Magazín DNES Lucie se smíchem. O svatbě tak zatím jen vtipkují, ale časem by se tomu asi nebránili. „Ale vážně. To má dost času,“ doplnila.

Teď má přece jen jiné a asi příjemnější starosti – přípravy na miminko, jehož pohlaví zatím neznají. „Vědět budeme asi za měsíc,“ objasnila a Tomáš zase přiznal, že by po dvou klucích rád vychovával i holčičku. „Ale je nám to samozřejmě jedno. Jsme teď hlavně šťastní,“ nechal se slyšet hrdý nastávající otec.

„Jména vybíráme jednoduchá, aby byla snadná k použití v Česku i v zahraničí. Varianty jsou, ale mění se každým dnem. Zatím mu, nebo jí říkáme Čip,“ odtajnila pak roztomilou přezdívku pro dítě Šafářová, která se už stihla rozloučit s profesionální kariérou na kurtu.

Hokejista Tomáš, který má z manželství s Vondráčkovou dva syny, už má nyní také menší zápřah, když se z Kanady vrátil do Česka. „Náš život se bude točit kolem dětí. Nejen našich. Chtěl bych dál zůstat u hokeje a pomáhat mladým. Hrát a vyhrávat je sice hezké, ale rád bych nějakým klukům předal rady, zkušenosti a viděl je růst. Třeba mezi nimi budou i moji synové,“ prozradil své další plány a trochu se při tom zasnil.

Oba jsou ostatně velmi rádi, že se blíže poznali a sblížili až loni v létě, kdy se potkali ve sklípku na Moravě. „Tam jsme si poprvé trochu déle povídali, pak si začali psát a postupně to bylo čím dál vážnější,“ prozradila blondýnka s tím, že se od vidění znali i dříve, ale vždy spolu prohodili jen pár slov.

„Ale jednu věc jsem pochopila hned. Kdybychom se potkali dřív, nemáme vůbec šanci spolu být. Vztah tenistky a hokejisty je časově naprosto nereálný. Naše sezony vůbec nejdou skloubit,“ vysvětlovala a posteskla si, že to byl též důvod, proč dřív neměla štěstí v lásce. „Když muž není z tenisu, nemáme skoro šanci se vidět. Na tom krachla většina mých vztahů. Byla jsem osm let s Tomášem Berdychem, ale od té doby nic tak dlouho nevydrželo.“ 

VIDEO: Mám spíš přehled o kanadském rodinném právu, smál se Plekanec. Bude hrát za Kladno a Kometu

Video
Video se připravuje ...

Mám spíš přehled o kanadském rodinném právu, smál se Plekanec. Bude hrát za Kladno a Kometu iSport TV

 

Fotogalerie
81 fotografií