Herec Jakub Prachař dorazil na letošní filmový festival v Karlových Varech bez své manželky Agáty Prachařové. Jak sám prozradil Blesku, letos už dopracoval, a tak si chce festival pořádně užít. „Budu se dívat na filmy, to je všechno, co mě tady čeká. Já už jsem letos dopracoval, takže už se tak jenom pobavím,“ řekl po představení traileru k filmu Šťastný nový rok, kde si zahrál jednu z hlavních postav. 

Jeho sólo účast na festivalu tak jen nahrává neustálým spekulacím o jeho manželské krizi. „Agáta je na chalupě s dětmi a myslím, že se letos podívat nepřijede,“ prozradil Blesku. Prachařová, která z chaty na své sociální sítě denně sdílí několik příspěvků, má s dětmi plné ruce práce. „Podle mě potřebuji být někde chvilku sama. Miluju je, ale ještě že už je 20 hodin a alespoň to jedno zvíře jde spát,“ zoufala si na instagramu Agáta. „A když uspíte první dítě, tak to druhý jde okamžitě na klín. Číst si budu tak za dvacet let,“ dodala dvojnásobná maminka.

Zatímco bývalé modelce péče o syna Kryšpína (7) a dcerku Miu (1) přerůstá přes hlavu, Prachař se dobře baví ve Varech. Když ale nastane situace, že je potřeba se postarat o cizí děti, Prachař ani chvilku neváhá. Alespoň tomu tak bylo v úterý, když pomáhal zpěvákovi Matěji Ruppertovi snést ze schodů kočárek s jeho malou ratolestí. Od herce je to pěkné gesto, ale neměl by zapomínat, že má doma vlastní ratolest a tedy i jisté povinnosti...

VIDEO: Sólo Jakuba Prachaře ve Varech: Řekl, jak to bude s Agátou! Nečeká ho prý nic...

Video
Video se připravuje ...

Sólo Jakuba Prachaře ve Varech: Řekl, jak to bude s Agátou! Nečeká ho prý nic... Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
150 fotografií