Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Český reprezentant s manželkou a dcerou 100 metrů od smrti: Potetovaný anděl ho vytlačil z dálnice

Autor: dce - 
3. července 2019
14:03

To, co se stalo známému šermíři Martinu Čapkovi (36), by nechtěl nikdo prožít. Na dálnici ho neznámý vůz vytlačil na krajnici až na trávu a přinutil zastavit. Potetovaný muž, který se ale z vozu vynořil, Martinovi a jeho rodině včetně teprve devítiměsíční dcerky zachránil život!

Martin se v neděli pozdě odpoledne zrovna s manželkou Terezou a devítiměsíční dcerkou Adélkou vracel z výletu, když je kousek před Prahu na konci dálnice D4 zneklidnilo chování cizího řidiče.

„Byl jsem přinucen neznámým vozidlem sjet za okraj do trávy. Vozidlo zastavilo, vyběhl potetovaný frajer a měl jsem trochu nahnáno...,“ popsal drama Martin na svém facebooku. Nakonec se ale ukázalo, že muž nejde dělat problémy - naopak!

„Přiběhl ale, aby mne upozornil, že mi proudem teče z auta benzín, a jestli nepotřebuji pomoct! Situace se již zdála pod kontrolou, tak jsem mu řekl, že vše už zvládnu, podal mu ruku a poděkoval,“ vysvětluje Martin s tím, že ještě větší šok ho čekal až v servisu.

Tam mu totiž vůz prohlédli a sdělili mu, že měl pořádné štěstí. „Poničený výfuk prý roztavil nádrž na benzín, který vytekl kam se dalo a kdyby mě ten anděl strážný nechal jet ještě pár set metrů, tuhle zprávu bych už ani nepsal.“

Ve svém příspěvku Martin děkuje svému zachránci a prosí o sdílení, aby potetovaného anděla našel. Pouhých 20 hodin stačilo, aby příspěvek sdílelo 60 tisíc lidí. Martin ani nestíhá odpovídat - svého zachránce našel už během úterý, kdy prosbu sepsal.

Martin je známý šermíř, konkrétně kordista - před dvěma týdny se například zúčastnil mistrovství Evropy. Šerm rovněž profesionálně vyučuje a to již osm let ve vysokoškolském sportovním centru v Praze.

jjvpetr ( 3. července 2019 18:25 )

Naaajděte nahé zeeny ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

Zobrazit celou diskusi