Brunetka známá z Ranní show Evropy 2 se rozhodla nedělat se zásnubami žádné velké tajnosti a vše oznámila na sociální síti, i když to učinila poměrně originálně a trochu „přes koleno“.

„Asi už je na čase vám říct dvě důležité věci. Teď v jakém pořadí,“ začala Lucie na instagramu a přiznala, že je pyšná na svého partnera Jaroslava Černého. „V Paříži na Světovém poháru konečně urval tu nejcennější medaili a ještě pyšnější jsem, že se už brzy stanu jeho ženou," odtajnila u snímku, na němž jedním vrzem ukázala jak medaili, tak i ruku s krásným šperkem.

Sama má z jemného prstýnku velkou radost. „Přesně takový jsem si přála, takže už je rozhodnuto,“ vysvětlila s tím, že i snubní prsten bude mít od stejné firmy jako zásnubní, aby k sobě ladily. Její partner pod příspěvek připojil komentář, v němž byla pouze tři zamilovaná srdéčka.

Své gratulace ale zaslala řada známých tváří. „Gratuluji moc,“ napsala například muzikálová zpěvačka Michaela Gemrotová (33) a ozvala se i bývalá Luciina kolegyně z Primy Gabriela Lašková(29). „Joooo, ať žije láska,“ popřála někdejší moderátorce Diváckých zpráv, která s partnerem vychovává malou dcerku Johanku (1,5).

VIDEO: Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi?

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií