Když návštěvníci filmového festivalu zhlédli v karlovarské kašně nahého opilce, asi by je jen těžko napadlo, že se jedná o herce a režiséra. Teď už je jasné, že se jmenuje Johan Kolínský a je mu 33 let. Po letošním filmovém festivalu mu už ale asi nikdo neřekne jinak, než »naháč z fontány«!

Z fotografií, které má na své sociální síti, je vidět, že je Kolínský pěkný nezmar. To ostatně předvedl i nyní. K filmařině má přitom blízko už od kolébky, jako dítě si totiž zahrál v pohádkách Dračí prsten nebo Lotrando a Zubejda a dokonce před rokem režíroval film o Slavii s názvem Spolu jsme silnější.  

„Jsem fanoušek už odmalička, ale poprvé jsem na fotbal šel až v 17 letech. Doma se to moc nenosilo, tak se mě maminka bála pouštět. První permanentku jsem si koupil ještě v době, kdy Slavia hrála domácí zápasy na Strahově. Jsem srdcař, nevynechám žádný domácí zápas,“ řekl v rozhovoru pro server Flowee.cz Johan.

Ten se teď skutečně předvedl... V pondělních ranních hodinách totiž při koupeli v kašně po fotografech hulákal: „Víte, kdo já jsem?“ Tak nejenom, že už to víme, ale brzy to budou vědět všichni v České republice...

Zajímavé je ale sledovat také dění na sociální síti herečky Jenovéfy Bokové. Právě ta přece večer po boku Kolínského a dalších přátel propařila. Z jejího instastories je patrné, že se dobře bavila a tančila na »staré fláky« Welcome to the Jungle od Guns N' Roses a Wannabe od Spice Girls.

VIDEO: Jenovéfa Boková prozradila na své sociální síti, co se dělo před divokou koupačkou v karlovarské kašně.

Video
Video se připravuje ...

Jenovéfa Boková prozradila na své sociální síti, co se dělo před divokou koupačkou v karlovarské kašně. Instagram

Video
Video se připravuje ...

Jenovéfa Boková prozradila na své sociální síti, co se dělo před divokou koupačkou v karlovarské kašně. Instagram

O dalším průběhu mejdanu už sice nejsou žádné další záznamy, ovšem okatá herečka známá například z filmu Ženy v běhu se ozvala ještě druhý den a nenechala si pro sebe reakci na skandál svého známého... „Někdy jsou dny, kdy se probudíte, a nic zvláštního se neděje. A pak jsou dny…,“ napsala na instagramu a připojila ofocený článek z Blesk.cz ohledně naháče ve fontáně. Připojila i rozesmátého smajlíka, a tak snad všechno bere s humorem. Proč by taky ne, když ona se na kolonádě neobnažovala. 

VIDEO: Jenovéfa Boková na červeném koberci v Karlových Varech

Fotogalerie
39 fotografií