Femme fatale Kateřina Kornová nemá v životě moc velké štěstí na partnery. Exmanželka herce a tanečníka Jiřího Korna (70) to však nikdy nebrala jako něco tragického. „Já to nevidím jako problém, ale spíš jako plus, v mém případě,“ smála se dotazům, jak je možné, že je pořád sama.

„Jistě, vášeň je hrozně fajn, je to koření života, jak se říká. Ale taky ho dokáže pěkně překořenit a zkomplikovat. Vždycky je to něco za něco. Já mám teď v životě určitě míň komplikací a trápení, ale zas v tomto směru rozhodně míň vzrušení. Ale vůbec mi to nevadí,“ přiznala před lety Blesku.

Nyní se však zdá, že se v jejím životě přece jenom objevil zajímavý muž! Přestože na společenské akce s sebou obvykle bere pouze syna Filipa (27), o kterého Kornová vzhledem k jeho postižení pečuje i v době jeho dospělosti, na oslavě v Babiččině údolí se po jejím boku objevil neznámý muž. A podle toho, jak se k sobě měli, by to mohl být dokonce její nový přítel! Kateřina totiž vedle vysokého elegána vysloveně zářila a neustále na něj vrhala široké úsměvy…

Někdejší playmate, která v pánském magazínu Playboy i pornografickém časopisu Leo před mnoha, mnoha lety odhalila úplně všechno, by si skutečně zasloužila najít muže, s nímž by mohla strávit podzim života. I právě kvůli synovi, který trpí těžkou mozkovou obrnou, autismem a epilepsií. Rozhodně jí držíme palce!

VIDEO: Kateřina Kornová sama na výstavě o sexu: Partnera nemám, ale zoufalá nejsem

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kornová sama na výstavě o sexu: Partnera nemám, ale zoufalá nejsem Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií