Pondělní večer byl v Karlových Varech ve znamení dvou velkých party. Jednou z nich byla Moët party a tou druhou byl večírek kabelové stanice HBO, který se konal v restauraci Bokovka. I přesto, že večírek začínal už od desíti hodin, většina hvězd dorazila až okolo druhé hodiny ranní, protože se v hotelu Thermal promítaly první dva díly nového seriálu Bez vědomí, který je právě z produkce televizní stanice HBO, a tak si ho nemohly nechat ujít.

Herecké hvězdy si večírek pořádně užily a do svých hotelů se vracely až nad ránem po šesté hodině. Jednou z nich byla i pivo popíjející držitelka Českého lva Jenovéfa Boková, která se se svým přítelem a partou lidí z HBO zastavila okolo půl sedmé ráno u vřídla na kolonádě, kde rozjeli naháčskou party, která se jen tak nevidí. Jeden z kamarádů Bokové se svlékl donaha a hupsnul přímo do fontány, kde v alkoholovém opojení pózoval svým smějícím se přátelům.

Když si později všiml, že jsou okolo novináři, oblékl se alespoň do trenek a začal po nich pořvávat. „Víte, kdo já jsem?" rozčiloval se. V tu chvíli si Jenovéfa uvědomila, o jaký trapas se postaral, a tvářila se dost vyděšeně. Naháč z fontány, teď už v promočených trenkách, se jí alespoň snažil utěšovat s rukou okolo ramen. Herečka a houslistka Jenovéfa Boková si letos vysloužila nejen Českého lva, ale možná také vyhraje největší trapas letošního festivalu.

VÍTE, KDO JE NAHÁČ Z FONTÁNY (PRE JENOVÉFU)? OZVĚTE SE NÁM DO REDAKCE NA TIP@BLESK.CZ NEBO NA TELEFON 724 014 586.

Není to poprvé, co karlovarské prameny na festivalu v alkoholovém opojení zlákaly ke koupačce slavné hvězdy. V roce 2010 do říčky Teplé naskákali největší herci festivalu - Táňa Dyková (40, dříve Vilhelmová), Anna Geislerová (43) a Jiří Macháček (52). 

VIDEO: Jenovéfa Boková na červeném koberci v Karlových Varech

Fotogalerie
184 fotografií