Vévodkyně Meghan Markleová se necelé dva měsíce po narození syna Archieho už aktivně snaží zapojit do společenského života, k čemuž samozřejmě patří i plnění všech královských povinností. Podívat se na zápas Boston Red Sox versus New York Yankees v Londýně však muselo být pro rodilou Američanku Meghan, která se netají svou zálibou v tomto sportu, notně příjemnou „povinností“.

Před utkáním těchto dvou světoznámých týmů zašla Meghan s princem Harrym do šaten a pozdravili se s hráči. Nejprve navštívili Red Sox, kteří mladým rodičům slavnostně předali malinkou baseballovou pálku a červené tričko pro miminko ve stylu jejich dresů. Dárek udělal hvězdičce seriálu Kravaťáci takovou radost, že hráče, který jí ho předal, nadšeně objala – a vůbec přitom neřešila, že zrovna tohle jakožto člen královské rodiny dle protokolu prostě nesmí udělat.

Poté zašli do kabiny k Yankees. A i ti jim dali maličký dres pro jejich syna, akorát že tenhle měl na zádech velkým písmem vyvedené Archieho jméno, a číslo 19, jelikož syn prince Harryho, sedmý v pořadí nástupnictví na britský trůn, přišel na svět v roce 2019. A to bylo něco, co Meghan naprosto odbouralo, neudržela se a vybuchla smíchy. „Hoši, dali jste nám stejný dárek, mimochodem. Je mi líto, že vám to říkám,“ glosoval vzniklou situaci prin Harry, přestože bylo vidět, že i on je z velice osobního prézentu pro jeho prvorozené dítě naměkko.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
68 fotografií