Známý zpěvák, v jehož repertoáru se objevují takové pecky j,ako je píseň Čo bolí, to prebolí nebo Atlantída, musel navštívit pražskou nemocnici Královské Vinohrady. Tam podstoupil nadmíru nepříjemný zákrok – lékaři mu zašívali ruku. Jak se však říká, na všem se musí hledat pozitiva, a tak i legendární Meky na svém instagramu sdílel úsměvný moment ze špitálu.

„Když se ti nedaří a máš sešitou ruku, potkáš se na rentgenu s takovuhle perfektní babičkou, která je navíc tvoje fanynka,“ napsal Žbirka s humorem sobě vlastním k fotce, kde objímá kolem ramen usměvavou důchodkyni. Zatímco žena má celou levou ruku v gypsu, Žbirkovi září obvaz na pravém předloktí. Není divu, že snímek s nadšenou pacientkou, z níž se vyklubala Mirova příznivkyně, získal více jak dvanáct set lajků!

Miro Žbirka, který mimochodem nazpíval ústřední písničku veleúspěšného seriálu Ordinace v růžové zahradě Někdy stačí dát jen dech, však na sociálních sítích neupřesnil, jak došlo k jeho bolestivému úrazu. A to ani když se ho mnozí jeho followeři vyptávali. S kytarou, bez které se Meky na pódiu neobejde, se mu však nyní bude jenom velice těžko manipulovat…

VIDEO: Meky Žbirka o zdraví: Nesmím ho brát jako samozřejmost...

Video
Video se připravuje ...

Meky Žbirka o zdraví: Nesmím ho brát jako samozřejmost... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií