Jako jedna z prvních osobností na večírek známé banky dorazila bývalá první dáma Livia Klausová (75), v doprovodu vnoučat. Těch má hned pět, a tak je ve Varech vyvedla postupně. Na zahájení jí dělali garde jiní, než právě na této párty. „Vystřídali se," přiznala sama Klausová a na otázku ohledně svého modelu odpověděla poměrně vtipně: „Oblékám se vždycky sama." Co se týče krásných dam, objevila se například modelka Taťána Makarenko (29), ředitelka soutěže krásy Miss Czech Republic. S sebou vzala i nejnovější vítězku Denisu Spergerovou (19).

Ujít si událost nenechala ani herečka Jana Švandová (71), která přišla po boku manžela. Stejně tak se předvedl i herec Martin Dejdar s manželkou Danielou, která vynesla nádherné šaty značky Elisabetta Franchi. Není divu, že její muž vedle ní jen zářil a hýřil úsměvy. Krušná rána tu prý zatím nezažívají. „Úplně v pohodě, chodíme spořádaně spát a vstáváme brzo ráno," vysvětloval Blesku Martin s tím, že se na tom nic nezmění ani po manželčině odjezdu. Stihli již několikrát i návštěvu kina. „Já to mám rád, tu atmosféru, ale domnívám se, že každý to vnímá trošku jinak," prozradil Dejdar a dodal, co se mu ve Varech líbí nejvíc. „Jsou tu všichni dobře naladění, usmívají se, což u nás v České republice, není často k vidění."

Dalším krásným párem byla Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (26) s  fotbalistou Viktorie Žižkov Patrikem Dresslerem (28). Zatímco loni přišla brunetka téměř nezahalená, tentokrát se umírnila. Její přítel ale prozradil, že na něj moc nedá. „Snažím se do toho mluvit, ale není to k ničemu," smál se a modelka se na něj hned utrhla, že kecá. 

Otázku oblečení naopak moc neřešil matematik a miliardář Karel Janeček (45) s partnerkou Liliou Khousnoutdinovou(30). „Všiml jsem si, že jsme sladění, až když jsem se oblékl." Odtajnil také, že ještě stále není oficiálně rozvedený s Tunisankou Mariem Mhadhbiovou (35). „Zatím ještě ne. Vnitřně ano,“ prozradil s tím, že děti jemu a Lilii hlídají příbuzní. Právě kvůli nejmladší dcerce Isabele jsou v Karlových Varech jen na skok. „Dneska jsme přijeli a zítra odjíždíme." Bohužel tak nestihli ani zhlédnout žádný film. „Malá ještě je kojená," objasnil kontroverzní páreček, který se k sobě velmi měl. Něžné polibky na čelo, držení za ruce a tisknutí jeden k druhému... Brunetce to jen svědčí, ale ona sama si postěžovala, že je ještě hubenější než před těhotenstvím. Může za to sex? „Ano, celkově pozitivní hormony, zamilovanost. Také pomáhá omezit živočišnou stravu," připojila tip na štíhlou linii.

Nechyběl ani Michal Dvořák (53) z kapely Lucie s manželkou Lucií alias DJ Luccou (41). Ti mají ve městě i své dvě děti. „Máme pomocnici, jsou malé, nemůžeme je nechávat samotné," odtajnili. V červených šatech se předvedla Zuzana Belohorcová (43), která přišla v doprovodu manžela Vlasty Hájka, v bílých pro změnu moderátorka TV Nova Iveta Lutovská Vítová (36), které dělal garde manžel Jaroslav Vít. Ve dvojici dorazil rovněž i kuchař a porotce soutěže MasterChef Marek Raditsch s manželkou Terezou, s níž se oženil v roce 2016. V červenci 2017 se jim narodila dcera Vanesska, tu s sebou na festival ale nevzali. „Naštěstí ne,“ podotkla blondýnka a stejným způsobem zhodnotila i možnost, že by holčičce přibyl v dohledné době sourozenec. „Babička hlídá a užívá si to,“ vysvětlil šéfkuchař ve skupině pražských restaurací Kampa Group s tím, že ve Varech nejsou kvůli filmům, ale spíš kvůli jídlu a přátelům.

Na červeném koberci se kromě ředitele festivalu Jiřího Bartošky (72) s manželkou Andreou, objevili též další osobnosti z různých oblastí, například ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (32). „Řídím sám, bude to nealko večer, po desáté večer jedu do Prahy," přiznal pro Blesk.cz, ale na dva starší snímky si přece jen čas udělal. I přes přeskakující hlas a začínající angínu se ukázala i Štěpánka Komárková (43), spoluzakladatelka organizace Karel Komárek Family Foundation.

Partnerku Martinu vyvedl též šéf poslaneckého klubu ANO Jaroslav Faltýnek (57). Dorazili přitom již na zahájení a zdržet se hodlají až do čtvrtka. „Já vydržím všechno,“ smál se politik.

Fotogalerie
75 fotografií