Iva Kubelková, která módní přehlídku Beaty Rajské moderovala, kývla na možnost ukázat se přibližně po deseti letech na mole i jako modelka. Nad rozhodnutím ani chvilku neváhala, protože se na mole potkala se svojí dcerou, začínající modelkou Natálií Jiráskovou. 

„Byl to nepopsatelný moment. Když jsem Natálku viděla na mole, najednou jsem ji nevnímala jako dceru, ale někoho, kdo dělá to, co ho baví, a jsem na ni neskutečně pyšná," líčila Kubelková Blesku. „Když jsme se na mole míjeli, všichni začali tleskat a to mě dojalo. Do očí se mi hnaly slzy, ale jako profesionálka jsem to samozřejmě zvládla," popisovala dojemnou situaci bezprostředně po přehlídce.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková na přehlídce s dcerou Martin Balcar, Jan Jedlička

Na módní show, která trvala přibližně půl hodiny, se na mole vedle Kubelkové s dcerou předvedly i modelky Aneta Vignerová (31), Taťána Makarenko (29), Veronika Chmelířová (32) nebo Karolína Mališová (22). I přesto, že přehlídka rozhodně neodhalila tolik, co v loňském roce, stále se bylo na co dívat. Jedna z modelek vynesla krajkovaný top, ve kterém se divákům naskytl pohled na její ňadra, a tak si módní přehlídku náležitě vychutnali i pánové. 

VIDEO: Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

Video
Video se připravuje ...

Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
148 fotografií