Krátce po sedmnácté hodině začaly v pátek přijíždět slavné osobnosti českého i zahraničního filmu v automobilové koloně před hotel Thermal, kde se konalo slavnostní zahájení. Auta měla mezi sebou vždy přibližně minutové rozestupy, a tak bylo neustále na co se dívat. 

Přibližně v polovině všech příjezdů dorazily na červený koberec společně herečky Hana Vagnerová a Lenka Krobotová. Obě dámy nemohly vypadat odlišněji, ale přitom to oběma moc slušelo a zvláštním způsobem k sobě i ladily. Hanka vyrazila na zahájení celá v černém a krásné šaty doplnila pírkem ve výstřihu a podobně měla i náušnice ve tvaru pírka.

Lenka Krobotová si pro slavnostní událost vybrala červené šaty s dlouhými rukávy a roláčkem. Obě herecké hvězdy byly v dobré náladě a rozdávaly úsměvy na všechny strany. Velmi zaujalo především jejich pózování na červeném koberci. Rozhodly se totiž držet za ruce. Po chvíli nakrucování ale dostaly zpraženo od oficiální festivalové fotografky.

„Můžete se pustit? To si nechte na doma,“ zpražila je fotografka u vchodu do hotelu Thermal. Obě herečky se zatvářily nechápavě, ale skutečně se pustily. Hanka Vagnerová si později neodpustila poznámku na adresu fotografky. „Teda, ta je drzá,“ smála se herečka a společně s Krobotovou raději rychle zaplula do zázemí hotelu Thermal. 

VIDEO: Čvančarová přispěchala poslední, zdržela se na baru! Po porodu si poprvé užívá!

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová přispěchala poslední, zdržela se na baru! Po porodu si poprvé užívá! Blesk TV

Fotogalerie
93 fotografií