Zpěvačka Lucie Vondráčková se pouhé tři dny po svých synech vrátila do České republiky, přesně tak, jak Blesku potvrdil i její právník, Martin Kornel. Nejenom, že Lucii bude co nevidět končit v zemi javorového listu pracovní vízum, ale z rozhodnutí kanadského nejvyššího soudu musela oba dva syny na konci školního roku předat jejich otci, kladenskému útočníkovi Tomáši Plekancovi. Ti totiž byli v zahraničí údajně bez souhlasu otce a padala dokonce i tak silná slova, jako je "únos".

Do hlavního města naší republiky dorazila plavovlasá pěnice s dvouhodinovým zpožděním a zdejší počasí pro ni muselo být jistě šok – v Praze je dnes totiž kolem třicítky, zatímco ona byla z Kanady zvyklá na podstatně nižší teploty. Přesto Vondráčková dorazila na Letiště Václava Havla s širokým úsměvem na rtech, velkými slunečními brýlemi na očích, v kratičkých šortkách a s několika velikými kufry, v nichž rozhodně asi neměla sbalených "osm let života do dvou kufrů", jak si před několika málo dny posteskla na sociálních sítích. Nezdálo se však, že by tu na ni někdo čekal, aby jí se zavazadly pomohl...

Vondráčková na instagramu již nějakou dobu na sociálních sítích naznačovala, že se jí nechce Montreal opouštět, a do Prahy se ani trochu netěší. Ve svých instastories sdílela jednu sentimentální vzpomínku za druhou. Místo, kde dříve s Tomáše bydlela, hřiště, kam si chodívali její synové hrát… V našich končinách ji teď po vší té idylce nejspíš čekají další soudní tahanice, které by měly rozhodnout o tom, jak to bude s Adamem a Matyášem do budoucna. Slavný "Pleky" se totiž netají svým přáním dostat kloučky do střídavé péče.

VIDEO: Jiří Vondráček o dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí

Video
Video se připravuje ...

Vondráček o dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií