I když je na fotkách, které Diana Mórová pořídila pro slovenský magazín EVA, znát hodně velká dodatečná úprava a četné retuše, Diana má na všech snímcích pleť jako miminko bez jediné vrásky, jediné pihy a jediné chybičky, není pochyb o tom, že její postava bez všech těch filtrů bude stále k nakousnutí. Mórová zapózovala před fotoaparátem známého slovenského fotografa a stylisty Lukáše Kimličky a předvedla postavičku, ze které spadne brada až na zem nejednomu muži… a dost možná i nejedné ženě. Přestože je ve věku, kdy se z mnohých žen stávají babičky, tuhle šťabajznu by se jistě nikdo babičkou nazvat neodvážil!

A člověk se ani příliš nediví, že ani tatínek malé Mii (1) zhruba před dvěma, třemi roky údajně neodolal jejímu kouzlu. Ostatně maminka puberťáka Quida (13) se nikterak netají faktem, že je oficiálně nezadaná, a nemá tedy důvod bránit se nějakému flirtíku. I na televizních obrazovkách bylo vidět, jak to mezi hercem Jakubem Prachařem  a plavovlasou Slovenkou během porotcování v hudební soutěži Česko Slovensko má talent jiskří… Jakýsi anonym na jaře tohoto roku pak napsal Jakubově manželce Agátě SMSku, ve které naznačoval, že jí byl její choť nevěrný.  

„Jakub byl v Bratislavě na natáčení Talentu a spal v hotelu, kde jsem pracoval. Slyšel jsem ženské zvuky a oba asi víme z jaké činnosti. Po chvíli přišel dolů na recepci, nastoupil do auta a odešel. O pár minut později sešla ze stejného poschodí Diana M., ale ona na hotelu pokoj na své jméno neměla, jen Jakub. A z toho vychází jen jedna věc…“ stálo v textové zprávě, kterou Agáta dokonce zveřejnila na svém instagramu. Tehdy započaly její rodinné neshody s manželem, co málem vyústily v rozvod.

Sexy Mórová se k celé kauze vyjádřila v tom smyslu, že s hercem nikdy nic neměla, byť nepopřela velké vzájemné sympatie. „On mi vždy rád nakládá. Je zlatíčko, on může všechno," prohlásila pro slovenský Šarm, a bylo zcela očividné, že má tahle umělkyně s tělem bohyně pro svého českého kolegu slabost. „Vždy mě rozesměje, vyrobí mi dobrou náladu, a to je důležité. V práci potřebujete, abyste měli někoho, s kým se ,škádlíte‘. Dodá to vaší práci šťávu – že se do ní těšíte a zabavíte se," vysvětlovala. Nyní zase usedla s Prachařem do poroty oblíbené soutěže a není pochyb, že spolu budou laškovat stejně jako před lety. Nebohá Agáta musí teď hodně skřípat zuby... Tím spíše, když vidí svou rajcovní konkurenci!

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií