Oblíbený zpěvák Karel Gott potěšil všechny své fanoušky sérií fotek ze slunečné Itálie, kam si vyrazil trochu odpočinout od ruchu velkoměsta a načerpat nové síly. Zároveň se však pochlubil s velkou novinou, která jistě nenechá jeho příznivce chladnými. Spíše naopak! „Moc vás zdravím ze Sardinie, kam jsem odjel rozjímat a vzpomínat na střípky ze svého života, abych vás mohl potěšit svou velkou autobiografickou knihou,“ napsal mnohonásobný držitel ceny Zlatý slavík na sociální sítě.

To, že po předčasné oslavě kulatých osmdesátých narozenin v Divadle na Jezerce vyrazil Gott právě na Sardinii, není nic překvapivého. Mistr se netají tím, že miluje nejenom zdejší klima a moře, ale i kuchyni. A pohoda, kterou jistě tolik ocení, a především klid, jenž bude potřebovat k napsání svého životopisu, ze snímků, co sdílel se svými fanoušky, vysloveně sálá. A není pochyb o tom, že mu tam společnost dělá jeho manželka Ivana (43) a dcerky Charlotte (13) a Nelly (11).

Ostatně síly teď bude potřebovat i na další narozeninové oslavy, které ho čekají: jak již bylo avizováno, se svými staršími dcerami Lucií (31) a Dominikou (45) plánuje oslavit významné životní jubileum 14. července, a ovací se jistě dočká i na festivalu Benátská!, kde 25. července hodlá zazpívat. Autobiografie populárního pěvce tedy bude už jenom pomyslnou třešničkou na dortu. Původně měl být mimochodem na jeho narozeniny megalomanský koncert v O2 aréně, kvůli Gottovu podlomenému zdraví byl však zrušen...

Kniha Náš Karel je k dostání za 59 Kč a můžete si ji koupit i na internetu v našem eshopu. Dnes objednáte a zítra vám bude doručena do schránky. Doprava je zdarma.

5739835:gallery:true:true

VIDEO: Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
135 fotografií