Modelka Tereza Fajksová měla vždycky velice štíhlou postavu, na některých snímcích to skoro vypadalo, že by se její útlý pas dal obejmout dvěma dlaněmi. Poté otěhotněla, a vzhledem k tomu, že váha miminka se odhadovala na 3,7 kilogramů, podstoupila císařský řez. Po drastickém zákroku, který Fajksová popsala tak, že měla „rozpárané břicho“, je obvykle dost složité dostat se zase do kondice – jenže na jejím těle byste známky nedávného porodu hledali jenom s obtížemi.

A přesto je s ním bývalý Miss Earth nespokojená! „Tady máte realitu instagramu,“ napsala Fajksová na sociální síť a přidala dvě fotky, na nichž špulí bříško. I když jsem už v mínusu 1 kilčo (možná to bude těmi vypadanými vlasy), pupík mi stále zůstává. Ale hlavu si z toho nelámu, protože vím, že to vymakám. Holt budu muset zabrat ehm… do plavek. Mimochodem čárka nezmizne ani za nic a to nemluvím o diastázách,“ posteskla si.

„I přesto jsem na to tělo pyšná, protože ‚vyrobilo‘ Lilinku,“ zdůraznila krásná plavovláska, která se jako jedna z mála modelek, co na instagramu dnes a denně dokazují, jak dokonalé jsou jejich životy, snaží ukazovat realitu takovou, jaká je. Nebojí se na svém profilu psát o nepříjemných pocitech provázejících nejenom těhotenství, ale i mateřskou dovolenou, což je příjemnou změnou proti všem těm perfektním instamatkám, které snad ani nespí. A jak se zdá, oceňují to i její fanoušci, jejichž počet jí na instagramu denně narůstá!

VIDEO: Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"?

Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií