Ornella Koktová (dříve Štiková) se proslavila především rodinnou reality show Štiky, kde nebyla nouze o sprostá slova a šokující záběry. V podobném stylu jede Ornella dál i coby matka a vdaná paní. Ve svém posledním videu na instagramu se drsně navezla do gayů. 

„Jestli uvidím ještě jedno koťátko, štěňátko, nebo buzňátko s duhovou vlajkou oslavující Pride, tak se asi pose*u, fakt že jo,“ spustila Ornella, která naráží na to, že červen je měsíc oslavující LGBT komunitu, a tak je více na očích než ve zbytku roku. 

Proti gayům prý nic nemá, ale zároveň si ihned protiřečí. „Nic proti gayům, ale nás taky vole nikdo neoslavuje, že jsme hetero. A vy jste jako malý buzny, tak se z toho máme všichni pos*at na ulicicích? Máme všichni nosit duhu? Není to trošku moc, vole,“ rozčilovala se Ornella.

Jakoby toho nebylo málo, boj za rovná práva homosexuálů přirovnala k tomu, když se někomu líbí staří lidé. „Hodně sluníčkářů se směje, jak je to úžasný vídat na videích týpky s podpatkama jak tancujou a nevím co všechno, ale mně to prostě normální nepřijde. Nebudu prostě tady jako oslavovat lidi jenom kvůli tomu, že se rádi... no, víte co. Tak jako uděláme svátek prostě pro všechny, co maj zase rádi starý lidi,“ dodala ve svém „informativním“ videu brunetka. 

VIDEO: HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

Fotogalerie
105 fotografií