Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horor v paneláku: V bytě se našla rozkládající těla! Nesnesitelný zápach se šíří dál

Horor v paneláku: V bytě se našla rozkládající těla! Nesnesitelný zápach se šíří dál (ilustrační foto)
Horor v paneláku: V bytě se našla rozkládající těla! Nesnesitelný zápach se šíří dál (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.com)
Autor: rc - 
27. června 2019
20:11

Peklo zažívají obyvatelé paneláku v bratislavské městské části Karlova Ves. V jednom z bytů byla nalezena těla dvou zesnulých, která se nacházela již v pokročilém stádiu rozkladu! Přestože těla již byla odvezena, domem se dál šíří hrozný zápach. Obyvatelé prosí o vyčištění bytu, ale marně…

Hrozná vedra a neskutečný mrtvolný zápach, který je ve vysokých teplotách ještě neúnosnější! Hororové chvíle zažívají obyvatelé paneláku ležícím v bratislavské Karlově Vsi.

V jednom z bytů tam byla nalezena mrtvá rozkládající se těla. Ta už byla sice odvezena, ale byt stále ještě nebyl vyčištěn a domem se nadále šíří pach. „Zesnulé po ohledání soudním lékařem odvezli, byt zapečetili. Dodnes je v domě neskutečný posmrtný zápach, který se šíří do bytů,“ napsal jeden z obyvatel paneláku v příspěvku na sociální síti facebook.

Obyvatelé si již stěžovali příslušným úřadům, ale marně. „Snažili jsme se prosit, kde se dalo, aby vyčistili byt, tedy aspoň věci, na kterých leželi zesnulí. Aby vykonali dezinfekci celého bytu a příslušenství, kde je zápach nejvíc cítit. Nemluvě o možné nákaze, která může propuknout každým dnem. V těchto vysokých teplotách je pro to vytvořená živná půda,“ stojí v příspěvku.

Obyvatelům bylo přislíbeno, že se neúnosná situace vyřeší, ovšem to se nestalo. „Bylo nám slíbeno, že to bude 26. 6. 2019, ale nestalo se. Rozhodla o tom paní soudkyně, která dnes neměla na obyvatele bytů čas,“ stojí dál v příspěvku zveřejněném na facebooku.

V domě navíc bydlí i malé děti. Přímo pod bytem, kde byla těla nalezena, údajně žije mladá rodina. Žena je navíc v pokročilém stádiu těhotenství. „Pod bytem zesnulých bydlí mladá rodina, kde je žena ve vysokém stádiu těhotenství, mají malé dítě, které je nemocné. Umíte si představit, že teplo je pro ty dva velká zátěž, ale ten zápach, který mají v bytě je normálně likvidační,“ uzavírá obyvatel paneláku.

online ( 27. června 2019 22:54 )

Proč se na sanaci bytu nesloží? Při počtu bytů by to nebyla velká částka. Náklady by mohli vymáhat po dědici nebo správci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání