Vlastním jménem William Eugen Burrows Jr. začal pracovat původně jako novinář. Žurnalistiku však pověsil v 70. letech na hřebík a dal se na herectví. Proslavil se zejména rolí kumpána Ala Caponeho a taktéž nechvalně proslulého gangstera Franka Nittiho v slavném filmu Briana De Palmy Neúplatní.

Hvězda béčkových filmů

Ve westernu Bledý jezdec se zase postavil Clintu Eastwoodovi. Vzhledem ke svému vzhledu byl ideálním hercem pro ztvárnění padouchů. Zejména v 80. a 90. letech se objevil ve spoustě béčkových sci-fi, hororech a akčních filmech. Jednalo se často o snímky týkající se bojového umění.

Mezi ty známější patří Bílá Čína, Martial Law 2, Lunar Cop, Delta Force 2: Kolumbijská spojka, Vládce podsvětí, Cyborg 2: Sklěněný stín, Diplomatická imunita, seriál Akta X nebo v pozdějších letech Chvění 4: Začátek legendy a Hory mají oči. Za svůj život se Billy Drago objevil ve více než 100 filmech, což je úctyhodný výkon.

Dragovi zemřela manželka

Web The Sun uvedl, že Drago prodělal mrtvici a následně zemřel na komplikace s ní spojené. V roce 2012 zažil Drago velkou bolest poté, co mu zemřela manželka. I Silvana Gallardo (†58) byla herečkou. Zemřelý pár po sobě zanechal dospělého syna Darrena E. Burrowse, který vyrazil ve stopách rodičů a taktéž se stal hercem.

Fotogalerie
20 fotografií