Utajeně se vdala, několik měsíců tajila těhotenství, bez velkého humbuku porodila a v ústraní si užívá mateřství.  Zpěvačka, která má jeden z nejsilnějších fanklubů, se podělila se svými obdivovateli fotkou celé rodiny. Je na ní pyšný táta Martin Chobot, Ewěto v modrobílých šatech s malým uzlíčkem v náručí, kterému podpírá hlavičku, neskutečně sluší. Hotová reklama na dokonalé štěstí.

Není to ovšem jediné foto, které Ewa, již v srpnu čeká oslava 26. narozenin, sdílela. Je to právě totiž deset let, kdy si vlastně vybrala svého budoucího manžela a tátu svého syna, tenkrát to byl ovšem jenom „kluk z kapely“, na kterou právě na konci července 2009 dělala konkurz. Na ten Martin tenkrát dorazil a zbytek už známe… „10 let spoluhráč, nejlepší kamarád. Je to pecka, všechno. Achá, to to letí. Happy anniversary, táto!“ napsala Ewa k dvojici fotek.

Dnes jsou spokojená rodina. Užívají si každou chvíli, aby ne. Porod přišel těsně po skončení jarní části komorního turné po divadlech a další vystoupení už mají opět nasmlouvaná. Ewa, která odzpívala šňůru i s obřím bříškem, své fanoušky ale miluje a nezklame je.

Fotogalerie
18 fotografií