Rozhodl se, že kamarádovi-jubilantovi, se kterým studoval na konzervatoři a prožil s ním bujará mladistvá léta, zhudební jejich společný životní příběh. „Je to dárek ušitý Karlovi přímo na tělo,“ říká Blesku Drobný, který napsal text, složil hudbu a vše nazpíval se symfonickým orchestrem.

Ticho z Bertramky

Jenže jak cédéčko nazlobenému Gottovi předat? Telefony mu nebere, na textovky neodpovídá... „Napsal jsem jeho mluvčí, ať mi řekne, kam jí to můžu dovézt, a poprosil ji, aby mu ten dárek předala. Ještě se mi neozvala...“ stýská si Milan. Vlastně pořád nechápe, proč se na něho jeho kamarád naštval, nechápe, co se stalo.

V rozhovoru pro knihu Blesku Náš Karel vzpomíná, že mu Gottův řidič Olda Havránek (†78) jednou řekl, že »Ivana Karla mlátí«, a on dostal o svého kamaráda logicky strach a chtěl prověřit, zda se Oldův výrok zakládá na pravdě. „No, a to je přece logické si to chtít ověřit, jestli někdo neubližuje kamarádovi. Na tom vážně nevidím nic špatnýho!“ je přesvědčen zpěvák.

Černé na bílém

„No, a oni buď neumějí číst, nebo co, ale prostě to proti mně otočili. Jako že já jsem řekl, že ho mlátí! Já jsem nic takového nikdy neřekl! V té knize je černé na bílém, že to řekl Olda. Takže vůbec nechápu, proč Karel takhle vyvádí. Četl to vůbec? Anebo si nechal jenom něco nakukat?!“ táže se Drobný.

Vzkaz bez něj?

Vadí mu, že si to s ním Karel nevyříká sám. „Vždycky jsme to tak dělali a on mi teď prostřednictvím své mluvčí napíše SMS, ve které mě úplně znemožní,“ durdí se zpěvák. „No, ale otázkou je, jestli Karel o té esemesce vůbec ví. Rád bych věřil, že ne. Protože pokud ano, tak už to opravdu není ten Karel, kterého jsem znal,“ uzavírá Drobný. Zaujal vás tento článek a chcete celou knihu? Kupte si ji v naší online trafice iKiosek.cz! Dnes objednáte a zítra máte ve schránce. Doprava je zdarma.

5739835:gallery:true:true

Fotogalerie
59 fotografií