Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Lásky, nevěry a žárlivost ve StarDance: Podívejte se, komu soutěž obrátila život naruby

/
  • Pavla Tomicová a Marek Dědík
    14. října 2019 ● 06:10

    V sobotu večer odstartovala jubilejní desátá řada taneční soutěže StarDance. V minulých ročnících soutěže hned několikrát vzájemná blízkost celebrit s tanečními partnery nejednou přerostla i v lásku. Mnohokrát bylo StarDance také důvodem rodinných rozbrojů.... Podívejte se, s kým účast v soutěži pořádně zamávala.

  • 1.

    Jitka Čvančarová a Petr Čadek

    Tanečník Petr Čadek (40) a herečka Jitka Čvančarová (41) se setkali ve čtvrté řadě StarDance v roce 2010. Čadek dělal tanečního poradce, a i když byl jejich vztah dlouho založen jen na kamarádství, postupem času to mezi nimi začalo jiskřit natolik, že svůj vztah zpečetili svatbou. Dnes mají spokojené manželství a dvě děti, dceru Elenu Emílii a syna Theodora Christiana.

    Jitka Čvančarová a Petr Čadek
    Autor: profimedia.cz

    VIDEO: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večer Varů: Co o nich řekla? 

    Video
    Video se připravuje ...

    TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

  • 2.

    Anna Polívková a Michal Kurtiš

    Dalším párem, který vznikl díky soutěži - jsou herečka Anna Polívková (40) a o více než deset let mladší tanečník Michal Kurtiš (29). Ti si společně zatancovali v šesté řadě, a dokonce ji celou vyhráli. Tvrdé tréninky a mnoho společně stráveného času se promítly i do jejich osobních životů.

     

    Herečka, která letos oslavila čtyřicátiny, se ovšem po letošním předávání Českých lvů tulila k mladému herci Jiřímu Matouškovi, a tak to vypadalo, že vztah s Kurtišem je minulostí a dcera Bolka Polívky (69) si za něj našla náhradu. Na sociální síti tanečníka se ale nedávno opět objevila společná fotka s Polívkovou, takže jak to mezi sebou tihle dva aktuálně mají, vědí asi jen oni.

    Anička Polívková se svým partnerem Michalem Kurtišem
    Autor: Karel Kopáč

    VIDEO: Anna Polívková na Českém lvu 

  • 3.

    Marie Doležalová a Marek Zelinka

    Za taneční partnerství, které postupem času přerostlo i v lásku, může soutěži StarDance děkovat i herečka Marie Doležalová (32), která se proslavila jako Saša v Comebacku. Tanečník Marek Zelinka (32) s divokým knírkem herečce zřejmě učaroval natolik, že se těsně po ukončení vztahu s mladším přítelem Pavlem Králíčkem (26) rozběhla právě do jeho náruče. V srpnu loňského roku se jim dokonce narodila první dcera Alfréda. 

     

    V začátcích soutěže měla přitom Doležalová problém se svého tanečního partnera vůbec dotknout. „Ještě nejsem typická tanečnice. Ty nemají problém sahat na kohokoli a být pořád na někoho nalepené. To mi má introvertní povaha asi nikdy nedovolí. Ale už jsem si zvykla aspoň na svého tanečníka. Ještě mi dělá problém oční kontakt,“ prozradila herečka. 

    Marie Doležalová a Marek Zelinka.
    Autor: čtk

    VIDEO: Maruška Doležalová alias Saša z Comebaku o milenci: Proč spolu ještě nebydlí? 

    Video
    Video se připravuje ...

    Maruška Doležalová alias Saša z Comebaku o milenci: Proč spolu ještě nebydlí? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

  • 4.

    Dalibor Gondík

    Moderátor Dalibor Gondík (49) se účastnil StarDance v zatím poslední, deváté řadě. Jeho taneční partnerkou byla Alice Stodůlková (31), se kterou se protančil do šestého kola, než vypadl. Svou nepříliš zdařilou „ča-čou" nezaujal porotu ani diváky, vyhazov mu ale vůbec nevadil. 

     

    Kvůli jeho neustálým tréninkům a nepřítomnosti doma to pěkně vřelo s jeho manželkou Markétou (45). „Nedávno mi od ženy přišla esemeska, kde se mě ptala, zda jsme pořád ještě manželé. Že si nějak nemůže vzpomenout, jak vypadám,“ přiznal v průběhu soutěže Dalibor. Kdo ví, jestli v rámci zachování manželství nepomotal taneční kroky tak trošku schválně...

    Dalibor Gondík a Alice Stodůlková
    Autor: Pavel Machan

    VIDEO: Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

  • 5.

    Veronika Arichteva

    Dřina, protancované hodiny na tréninku a neustálá únava se podepsala i na manželství herečky Veroniky Arichtevy (33), která soutěžila v deváté řadě. Soutěží proplula s tanečníkem Michalem Necpálem (32) až do semifinále. Konec v soutěži možná ocenil její manžel Biser Arichtev (42), kterého kvůli účasti v soutěži zanedbávala.

     

    „Účast ve StarDance asi náš vztah ovlivnila, ale pozitivně. Já jsem si ověřila, že můj manžel je nejlepší parťák, jakého mohu mít, je to neuvěřitelná podpora. Těším se, až spolu budeme mít rodinu, protože vím, že když já nebudu moct, tak on se skvěle postará a v nějakých povinnostech mě zastoupí,“ přiznala těsně po vypadnutí Arichteva

    Veronika Arichteva a Michal Necpál
    Autor: Pavel Machan

    VIDEO: Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie, je to nepříjemné

    Video
    Video se připravuje ...

    Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie, je to nepříjemné Tereza Kühnelová, Blesk

  • 6.

    Filip Sajler

    Většina lidí zná Filipa Sajlera (40) jako jednoho z kuchařů v pořadu Kluci v akci. Ve třetí řadě StarDance se ale dlouho neohřál, vypadl hned ve třetím kole. O jeho údajném románku s tanečnicí Veronikou Šmikovou (29) si šuškalo celé zákulisí soutěže, a to měl kuchař tehdy doma manželku a sedmiměsíční dceru Sophii. 

     

    „Trávíme s Veronikou spolu hodně času, ale víc než tanec v tom není. Tanec je velmi kontaktní záležitost, takže se často obejmeme nebo chytíme za ruce, na tom nevidím nic neobvyklého. Podobně jako my se tady chová většina," mlžil a zapíral Sajler.

     

    Po každém tréninku, předtím než odjel domů k manželce, zavezl vždy Veroniku domů. Zatímco o dcerce Filip mluvil velmi rád, o své ženě Gabriele mlčel a nikdy ji neukázal. Jeho údajný románek ale zdá se jejich manželství nenarušil, protože podle dostupných informací jsou manželé stále spolu. 

    Filip s Veronikou tvoří moc hezký pár
    Autor: Jiří Hadač

  • 7.

    Tatiana Vilhelmová

    Herečka Tatiana Vilhelmová (nyní Dyková) soutěžila už ve druhé řadě StarDance, kde vypadla až ve finále. Týden co týden po boku tanečníka Petra Čadka okouzlovala porotu i diváky a jejich vzájemná chemie okamžitě vzbudila spekulace o jejich možném románku. Čadek v té době žil jedenáct let s přítelkyní Míšou Krupičkovou, ale šuškalo se, že jim to moc neklape. 

     

    Spekulace o vzájemné přitažlivosti vyvstaly po generálce před druhým dílem, kdy se Tatiana okolo Čadka ovíjela jako liána. Když zjistila, že na zkoušku postupně přicházejí i fotoreportéři, znatelně ochladla. Jakmile se však pár cítil schovaný mezi ostatními soutěžícími, neušly přítomným kradmé dotyky a flirtující úsměvy, které si Vilhelmová a Čadkem vyměňovali v jednom kuse.

     

    Partnerství s tanečnicí Míšou Krupičkovou Čadkovi skutečně nevyšlo, lásku později našel v herečce Jitce Čvančarové, se kterou jsou dokonce již manželé. V posledním dílu druhé série navíc Vilhelmová prozradila, že tancovala těhotná. Nedlouho po soutěži se její manželství s Pavlem Čechákem rozpadlo a herečka začala randit se zpěvákem Vojtou Dykem, kterého si až letos prvního máje vzala za muže. 

    Tatiana Vilhelmová a Petr Čadek: On je z obliga, ona selhala
    Autor: Herminapress.cz

    VIDEO: Vítězka Tváře Táňa Vilhemová: Pařit jsem nepřestala a ráda piju tvrdý!   

    Video
    Video se připravuje ...

    Vítězka Tváře Táňa Vilhemová: Pařit jsem nepřestala a ráda piju tvrdý! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

  • 8.

    Anna K.

    Podezřele blízko si byla i taneční dvojice Anna K. (54) a Marek Hrstka (29). Na trénincích osmé řady StarDance si padli do oka o trochu víc než jiné dvojice. Dokonce společně vyrazili i na festival, kde se bavili jako dva staří známí. Popíjeli, drželi se za ruce, tiskli k sobě svá čela, předváděli hru na kytaru, házeli hlavami a nahlas zpívali. Rockerské řádění po chvilce vystřídaly něžnosti.

     

    Zpěvačka svého parťáka něžně hladila ve vlasech. Propletla prsty v jeho kudrlinách a on jí přitom hleděl hluboko do očí. Na první pohled se zdálo, že se k sobě chovají jako milenci. Anna K. je ale už přes dvacet let partnerkou muzikanta Tomáše Varteckého (48), o problémech v jejich vztahu se ale nejvíce mluvilo před dvěma lety, právě v době natáčení StarDance.

    Anna K. a Marek Hrstka ve Stardance.
    Autor: Foto: Martin Linhart a ČT

    VIDEO: Anna K. se pochlubila prstenem od přítele! Je to ten zásadní

    Video
    Video se připravuje ...

    Anna K. se pochlubila prstenem od přítele! Je to ten zásadní Markéta Reinischová, David Turek

  • 9.

    Lucie Hunčárová a Jan Onder

    Tanečníci StarDance Lucie Hunčárová (33) a Jan Onder (33) spolu tvořili pár i v životě. Jejich rozchod ale přišel jako rána z čistého nebe. Lucie Hunčárová se s Janem Onderem rozešla, protože prý už ze vztahu vyprchalo to, kvůli čemu se původně dali dohromady. Jako taneční partneři spolu tančili jedenáct let a jako partneři spolu strávili let osm. 

     

    Nakonec se ukázalo, že Hunčárová našla lásku v kuchařovi Emanuelovi Ridim (45), který si s ní zatancoval v osmé řadě soutěže. „Nemyslím si, že mezi nimi bylo něco víc ve StarDance. Ale v poslední době jsem tušil, že něco mezi nimi je. Je to pro mě velmi bolestné, ale musím se s tím vyrovnat. Naštěstí mám spoustu práce, která mi pomáhá,“ prozradil Blesk.cz tehdy zraněný kudrnáč Onder. 

    Tanečníci Lucie Hunčárová a Jan Onder se objevili na kolonádě.
    Autor: herminapress.cz

    VIDEO: Tanečník Jan Onder: Za Hunčárovou už má náhradu! Brunetka se sexy tělem  

    Video
    Video se připravuje ...

    Tanečník Jan Onder: Za Hunčárovou už má náhradu! Brunetka se sexy tělem Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

  • 10.

    Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová

    Hunčárová dala po osmi letech soužití vale tanečníkovi Janu Onderovi a zamilovala se do svého tanečního partnera z osmé řady soutěže, kuchaře Emanuele Ridiho. Ten přitom v té době už dva roky tajil krach manželství s manželkou Janou. Později rozchod přiznali, ale oba vehementně tvrdili, že nikdo třetí v tom není. 

     

    „Naše manželství prostě skončilo. Po dvaceti letech jsem zjistila, že každý máme úplně jiné zájmy a že už si nemáme co říct. Paradoxně teď máme daleko lepší vztah. Jako by se oběma ulevilo,“ prozradila Jana, která i se synem nechyběla na žádném z přímých přenosů. Hunčárová a Ridi od té doby tvořili oficiálně pár, a dokonce se šuškalo, že dvojice uvažuje o společném miminku. Letos v červenci se však dvojice rozešla. 

    Emanuele a Jana Ridi
    Autor: Foto: archiv Blesku

    VIDEO: Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu 

    Video
    Video se připravuje ...

    Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu Instagram

  • 11.

    Marek Dědík

    I když tanečníka Marka Dědíka (36) neustále provází historka, jak se po finále StarDance 2015 vášnivě „vykousl" s chlapem, tak s jeho vztahem s nyní už manželkou Terezou Stařičnou to nezamávalo. Naopak, o dva roky později ji požádal o ruku a v listopadu 2017 se jim narodil syn Bertram Josef. StarDance se sice nikterak na jejich vztahu nepodepsalo, ale Dědíkova manželka přiznala žárlivost na taneční partnerky. 

     

    „Mrzelo mě, že s Pavlou Tomicovou nevyhráli, mám ji hodně ráda. Což je co říct, protože jsem ukrutně žárlivá,“ prozradila Tereza, která má i jasno v tom, koho by příště po boku manžela ráda viděla. „Tam je volba jasná, Eva Holubová by byla ideální partnerka. To kdyby vyšlo, tak budu šťastná,“ prozradila Tereza, která má prý hodně ostré lokty a případné sokyně v lásce varuje!

    Pavla Tomicová a Marek Dědík
    Autor: Profimedia

    VIDEO: Tanečník Tomicové Dědík o konci ve StarDance! Manželka na něj ukrutně žárlí 

    Video
    Video se připravuje ...

    Tanečník Tomicové Dědík o konci ve StarDance! Manželka na něj ukrutně žárlí David Turek, Jan Jedlička

  • 12.

    David Svoboda a přítelkyně Nikola

    V době účasti v deváté řadě StarDance měl v partnerském životě pěkně veselo i olympionik David Svoboda (34). S tanečnicí Veronikou Lálovou (27) se během natáčení soutěže stýkal více než s přítelkyní Nikolou. V průběhu soutěže se pak objevily zprávy o tom, že se stěhuje do Španělska, sama. „Je to vlastně docela dobré, protože já teď kvůli StarDance vůbec nebudu mít čas, takže se to docela i hodí,“ mlžil tehdy Svoboda. 

     

    Letos v březnu ale vyšel Svoboda s pravdou ven a ukázalo se, že nemluvil pravdu. V době StarDance byl už totiž nezadaný! „S přítelkyní už nejsem od léta minulého roku. Takticky jsem o tom nemluvil, abych měl klid na soutěž. Jsem svobodný člověk. Nikolka už podle mě s někým je, někdo mi to říkal,“ prozradil Blesku olympijský šampion v moderním pětiboji z Londýna 2012. 

    David Svoboda a Veronika Lálová
    Autor: Pavel Machan

    VIDEO: David Svoboda po finále StarDance: Potřebuju motivaci proč pokračovat... 

    Video
    Video se připravuje ...

    David Svoboda po finále StarDance: Potřebuju motivaci proč pokračovat... Luboš Procházka, Aleš Brunclík

    Fotogalerie
    114 fotografií
     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Manowar: Lehkoživky opět na scéně.

(14. 10. 2019 10:29)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy