Andrea Verešová vystupuje jako jedna z mediálních tváří slovenského aquaparku, a tak u jejího relaxu nechyběly ani televizní kamery. Zrovna když se modelka vydala do sauny, potkala se tam s kolegyní Silvií Kucherenko, známou svými nafouklými rty. Obě dámy vyrazily do sauny poněkud netradičně na vysokých podpatcích. 

„Ahoj, co ty tady děláš?" ptala se královna plastických operací Verešové. „Však já jsem tady každý rok," odpověděla bývalá slovenská Miss. Následně se daly obě hvězdy do řeči a Silvia se toho rozhodla využít a Verešovou rovnou vyzpovídala do své rubriky Svět podle Kucherenko.

Obě dámy se natolik zabraly do rozhovoru o postavě a cvičení, že si dlouhou dobu nevšimly, že „kačeřímu zobáku" vykouklo z odvážných jednodílných plavek neposlušné ňadro. 

V průběhu rozhovoru v jednu chvíli padl Andree zrak do výstřihu své kolegyně a bez mrknutí oka jí na trapas upozornila a rovnou ji upravila. „Miláčku, promiň. Teda, i já bych byla ráda, kdybyste mě upravili. Hvězda, dobrá jsi. Padl mi tam nepřímo pohled, nechtěně. Nedívám se ti do výstřihu, ale ono se nedá jinak," smála se Verešová a jako ostřílená profesionálka následně pokračovala v rozhovoru, jako kdyby se nic nestalo. 

VIDEO: Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
137 fotografií